Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SKANDALOZNO! ŠOKANTNO! umjesto da se uhapsi ovaj bandit i kriminalac, on nama nešto pametuje!
@Miloradlzetbegoni Uvela je red... Na transplantacije :)
šta je ovo, jučer Lagumdžija, danas Mesihović, sljedeći put Keljmendija dovedite, manji je kriminalac od ovih, nego Mesihoviću kako jahta, jel sve fercera?
Sta si ti uradio za svog mandata...koliko si se napljacko..da ti ne kuca na vrata kakva krivicna prijava pa si zakukao na dosadasnji rad zdravstva...
Oni strajkuju!Ebe se njih sto neki nemogu da cekaju duze i umiru
Svako je bolji od Sebije pa i ovaj propali Sanko.
Sanko se ukenjao mescini
OVO JE SDP KADAR ZA RIJEŠAVANJE PROBLEMA U ZDRAVSTVU... sramotno i tužno
na zalost ovu spodobu u ljudskom obliku jos neko slusa i on nekom predavanje drzi. u kom vjeku mi zivimo . koliko si para uzeo za zaposljavanja bez konkursa. kakvi lopovi nama predavanja drze i price pricaju . maknite ovu spodobu da ga ljudi ne gledaju
gdje si ti bjezao kad mi je djete od 9 god trebalo operisati a nista salu dozvolili iako je djete osigurano i 7 puta vraceno iz sale. djete od 9 godina . gdje si ti bio kad sam dolazio kod vas da trazim salu i da platim iako je djete osigurano . gdje si ti bio doktore ako vas itko moze nazvat doktorom.
mojNe Šanko života ti. Baš ko da te mi, bar iz Sarajeva ne poznajemo. Sa raznih šankova, mezetluka, naravno o državnom trošku..
zalosno, vrlo zalosno sta se radi.... oni ne mogu da donesu zakone a vi balahali...sramota... a pare se skupljaju da se djeca salju na operacije vani...
Kakva mu je kcerka??
Kako on moze ista da govori o zdravstvu,a ostavio milionske dugove u KCUS!!! Radoncic ga nazivao “maloumni sankica” a on opet sjedi sa njim i Zeljkom Komsicem u Libertasu!! Kad vidim kako se olosi udruzuju,opet je SDA mila majka,sta su ovi!!!!
@normala99 Politika je kurvaaaaa, Ubila je bombaaaa, Dzaba svi smo istiiiii Svi smo išta govnaaaaaa.....
A tek koliko je duga napravioooooo u KCUS... bruka
Sta mi docekasmo ...
Sta mi docekasmo ...
Sta mi docekasmo ...