Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta smo se uspandrcali oko toga? Bilo njih 20. Dezinfekciju vršili. Eno po starom butmiru guta poljskih, slovačkih i ko zna čijih drugih vojnika hoda, živi, po radnjama kupuju robu pa šta...
Koja je drzava sa najvise muslimana u Europi? Ne bi vjerovali, Rusija. Gdje je dzamija najveca u Europi? Takodjer, Rusija. Googlaj ako ne vjerujes.
@vileda Çamlıca džamija u Istanbulu najveća u Europi :) informiši se prije nego što nešto kažeš, također zemlja sa najviše muslimana u Europi je Turska. Molim lijepo da tišu :) Pametnjakoviću ;)
Banana drzava. Nista mi nismo u stanju da uradimo osim da cim imamo priliku zavalimo ili ti pokrademo. Mene je stid.
"Izdavanje dozvole za slijetanje ne znači da je MVP dalo dozvolu za prelezak državne granice osoblja, putnika ili tereta" ???? Kako ne znaci? Kakva je razlika? Kakve veze ima granicna policija sa slijetanjem aviona??? Ova Turkovic je pravi mutikasa, po svaku cijenu hoce da odgovornost prebaci na drugoga samo da ona ne bude odgovorna.Prava SDA supljara na koju smo navikli.
ctrl+alt+delet x2
Cuj ruska pomoc i dezinfekcija, i strucnjaci. Koje smo mi ovce ljudi moji...
Treba im jedna vojna vježba sa rusima, "bjezi eto 5 korpusa"
26 Juna je u Americi sastanak sa predstavnicima država Kosovo i Srbije. Prošle sedmice je Bakir potpisao dogovor sa HDZom. Šta mislite šta želi Srbija za Kosovo? Sve aktivnosti sprske politike dosad pokazuju da za Kosovo nije tako previše zainteresovana. Ali želi trgovinu. Možda je 26. Juni početak jednog procesa, koji je već najvjerovatnije započeo.
Kad je parada u Moskvi? 24 juna? Treba gledati.
Izgleda rusi znaju bolje prskati.
@SupremeLeader - ha ha ha nasmija me lafe.
@Gelecek majku mu pa ne mosh se ni u botove pouzdati vise...sad i oni kradu majonezu za sendvica...kecapa nemaaaa :(
@AlQmega spremaj se, bolje je sa spremnim ici level up, nego da zastanemo i idemo level down.Budi ponosan na sebe i na svoju SDA! Cuvaj je do posljedne kapi ;)
Pose*em se na ruse na Milodara i na svu vlaski zivalj,,i na Čovića i njegove rvate.
Nisu meni problem ti vojnici, oni su samo sluzbena koreografija rusije, pokusaj instaliranja kao NATO snage, A veci problem su tzv.vojnici tajni sluzbi rusije koji pokusavaju sl.scenario kao u ukrajini da naprave.. hibridni rat.. zato je cilj oslabiti OSA u a to ide lako sa SDP koji fol nadzire rad OSAe, oslabi najjacu sluzbu i sve probosanske medije.. a jacaj ove druge..
ma ko ih *ebe sta o njima pisete