Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvatima ...dolazi PAPA Bosnjacim....dolazi Erdogan Srbima...kozaci ..vekovi prijatelji :)
..samo smradovi glupi SLAVE početak nečega, što normalan čovjek ne bi ni da sanja...
...alo. filozofe...pročit'o si samo podnaslov....... "Podsjećamo, "Ruski kozaci" su posjetili Banja Luku u oktobru prošle godine u sklopu obilježavanja manifestacije 100 godina od početka Prvog svjetskog rata. "
Bagra srpska
Evo ti propaganda :) zbog jedne subare pola bosne se trese ! A niko se nije sjetio da se trese zbog loseg politickog sistema, korupcije... Ne ne nego zbog pisljive subare !
Ne znam uopšte/uopće zašto pišete o nebitnim likovima, moj klix-u moj, kome ti daješ medijski prostor....
dobar tekst dolaze Kozojebi u republiku Mrsku da oplode kozojebce i njohove kozoprimalice a Mile Duduk ce biti glavni primac sa svoim maloumnikom srbdrinom i comijem
Ljudi pa sta vam je? Sta su vam toliko strasni kozaci ? Jbte cijela Federacija se trese zbog jedne subare.... Vas treba plasiti vlada koja vam sve ukrala :)
što su ti "antifašisti". Za vrijeme Drugog svjetskog rata većina kozačkih grupa ratovala je na strani nacističke Njemačke.
"_"Ruski kozaci" ponovo dolaze u Banja Luku" Haha, osladila im se BiH! Neka ih neka plešu! Mene zanima ko im plaća put i boravak? Nekako bi bilo ružno da ide na račun entiteta RS i da se za te novce zakidaju njeni građani čiji su kućni budžeti sve tanji i tanji.
Vjerovatno će za njima i Zgutin.
Jedino sto znaju ovi Kozojebci je da glume kobajagi plesu . Dizu jednu nogu , pa drugu nogu pa kao masu nesto rukama , dok im oci lutaju pijane po nogama udovica kojih je moj grad pun. Na kraju se nesto krste dok mrmljaju nesto glumeci vjernike. Ovo su teski kriminalci iz Putinove kuhinje.
Evo RS će postati novi "KRIM" Pametan je Dodik .. Vidi od Srbije nema ništa ,pa misli : DAĆU RS SRBIJI..
hljeba i igara...
to malo na odsustvo od ratovanja u ukrajini :)
Kakve su ovo pederčine?
Opet Duduku negdje škripi...? ? ? Ova skupina djedica ima da stjera strah u guzicu svim neposlušnim Srbima u PC ...