Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AKADEMIK je pasce posebnog kova. Indoktrinirano svinjce u KOS-u kako da radi specijalni rat. Citava mreza ljudi pravi dezinformacije, omalovazava Bosance, a druga grupa tih geliptera u isto vrijeme rade kao da su za bratstvo jedinstvo i pretvaraju se kao da su prijatelji. Koriste teoriju tla i krvi za zastrasivanje a navodno bratstvo jedinstvo za umirenje prestrasenih gradjana. Stoka koja nema namjeru za normalnim zivotom. Stoka koja nema uma osim da pravi sranja. od 1987 do danas nisu prestajali sa sranjem. zavadjali i dijelili narod kako bi na kraju uspjeli da zavladaju BIH.
a mi ti se popisamo na sve grobove tvojih svetih pavla koji su drzali noz u ruku i klali hriscane i muslimane,,jevreje i pravoslavne!
srbi su sigurno najveci barbari na svjetu,oni znaju najbolje sjec glave...
vidi se da je \"čovjek\" za \"kompromis\", kao da čita pjesme onog Radovanog Rusa pjesnika sa Trebeviaća. samo ih pali, libo tebe
Šta vam sad nije jasno ?
av av grrrrr nema bonskih ovlasti av av av av referendum wuf wuf
NE MOZE VASLJIVA BALIJSKA PASCAD BEZ TERORIZMA, ISKENJAM IM SE NA TABUT HALAHOVOG POSRANIKA MUHAMEDA PEJGOVNERA!!!
Rasturit gaduru(BiH) i gotoova stvar. Pa jasno je svima da je ona mrtvac vec odavno.
Nije mi jasno ako Turska ima ovdje svoje interese, ima ih i Iran ista vjera muslimanska zašto i Rusija ne bi imala svoje inerese ista vjere ih spaja sa Srbima.
Znači brate Harčenko, da ih iskuliramo brate, znači ima da nas ispoštuju brate.
I.z.d.r.k.a.m. v.a.m. n.a. o.n.u. k.o.ž.i.c.u. n.a. k.o.j. k.l.an.j.a.t.e.
Jeb.ali ti rusi majku u usta genocidna!
Što bošnjačići vole laprdati pa bi i Rusima našli da pametuju.
Sa-X nabijem vas na k.u.r.a.c. što blokirate komentare?
Ima li ko u tom Sarajevu da odbrusi više tom harcenku da ide u onu stvar i da se brine o Osetiji,Gruziji i Čečeniji a da odmakne prljavu nosinu od BiH.