Komentari (192)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusija je napravila neprijateljski i nemoralan čin prema BiH onog momenta kad se stavila u funkciju pokrovitelja negatora genocida nad Bošnjacima. Daleko im kuća od naše bila.
Zlatni Ljiljan Zeljko Komsic je svakog istinskog patriotu ove zemlje ucinio ponosnim sto je iz Bosne, sto je Bosanac. Zeljko ljiljane nas, ubjedljivo pobjedjujes na sljedecim izborima.A onaj Srbokatolik Covic, neka kmeci kod ruskog ambasadora
@gooUser1605658542 Prijavite tweet kao lažan :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Covjek se sastao Sa sefom predsjednistva
I Laktaški tuljan i krivousni će odbiti primiti. Bajdena. Haaahaa.
Ovo je gooo u stilu Maradone, ili Safeta Sušića, birvaktile.
Navuče Mile i brata rusa. Viknu mu ga Źelja s gu.a. i Džavče ga umoči. Neka! Kakva sramota za ,, Velesilu", kome je rus pomogao? Đe krivousni, legitimni? Pere se kabašem.
Najveći diplimatski šamar u svijetu u zadnjih 47 godina. Konačno nešto pozitivno od naše ustajale politike. Sreća što se Baka nije pitao. Ovo je početak pada nakaradne hrišcanske politike. Ode Mile ode krivousni. Ovo je Bosna! Znamo mi i bez oiružja ako treba.
Sejdo nije Bosanac nego bosanac. ( regijonalni naziv za čovjeka iz Bosne)
a u cemu ce rusi pomoci Bosni??? Da otkupe voce sto se proizvede ovdje??? stotinu vagona sljive i 50 vagona jabuke i da nam uvale plin i svoje banke za pranje novca??? daleko im kuca bila... nama propovijedaju mir a otimaju ukrajinu???!!!! Prijateljska zemlja koja sprijecava da se ratni zlocinci kazne.... hmmm jaki jarani
MemberS????? MFA Russia dijeli neistine!!!
Taj jedan je jedino vrijedan.
Pisam se na Ruse, odhebite u troskocima, nista dobro od njih nikad nije doslo
Možda su mislili da je Čović član predsjedništva BiH, sigurno se tako on predstavio
Pa gdje ce pricat svoju bruku jest ih mile navuko ko levate putin treba da se izvine za ponasanje svog ministra
Pa izblamiran hhahaha morali su ignorsiti sta ce drugo hahah
Željko, jedno veliko, hvala. Najbolji mogući potez koji ste mogli napraviti.
😂😂😂😂😂 dobi sila po njušci od bosanskih patriota, nek ide na Sokolac i obiđe ruske zločince ukopane 😁
uzmite soka - otvorite rece dodik i gleda prema vratima nadajuci se da ce se komsic i dzaferovic pojavit