Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oni s kojima sam imao kontakte znaju sta i kako mislim o djeci ,a pogotvo ovakvoj ali je prilog krajnje nizak i na jedan jeftin nacin potencira nesto sto se samo po sebi razumije. Odvratno :(
kako nizak?onaj ko je zdrav,pogotovo onaj ko ima zdravo dijete, i procita ovaj ''prilog'' moze samo razviti osjecaj zahvalnosti jer je to blagodat,a mi ostali mozemo se diviti hrabrosti i ustrajalosti ovih malisana..ispravi ako grijesim?
nema greske u tvom rezonovanju. ja medjutim gledam stvari malo drugacije i ne samo kroz ovaj tekst. Isto je kad se " slucajno" napise u bilo kojem mediju da je xy udario bosnjaka/srbina/hrvata itd sto je ciljano samo da izazove odredjenu reakciju. to mi se gadi ali to je naravno moje misljenje koje ne naturam nikome.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
da se covjeku srce stegne kad vidi..
Duše slatke Brzo ozdravljenje želim
veza između majke i djeteta je najjača veza koj može postojati. posebno ljubav majke prema djetetu.
mali heroji
Joj duse male slatke... Da sto prije ozdrave i da im dragi Allah da sve najbolje.
Jedna je majka