Komšić i Izetbegović na FTV
0
"Ruke su pružene onima koji žele dobro BiH"
Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NEJMA VISE ZBOGOM BOSNO ODE U SARAJEVO............................. SAD JE OVAKO --- ZBOGOM BOSNO ODE JA IZ BOSNE
jedini pametan covek na ovom forumu .lool lol ..jeste 100% a ovde narod misli da medjunarodna zajednica nece dati odcepljenje!ma jok i nece!samo malo jos parica da uzmu na razvojnim projektima i posle ce sve fino kako je i trebalo biti svako svoj entitet normalnih granica i zdravo
vec je pocela FARSAA i laz.fuj gadite mi se
SDP u Parlamentu Federacije BiH, na osnovu sadašnjih podataka, trebalo da ima 28 poslanika, ali da postoje indicije da bi mogao imati i 30 poslanika. \"Enes Suljkanović novi je potpredsjednik Republike Srpske\", SDP će sa devet poslanika biti najjača partija u Parlamentarnoj skupštini BiH. U Narednoj skupštini RS SDP očekuje tri sigurna mandata a postoji mogućnost i četvrtog poslaničkog mjesta nakon brojanja glasova iz inostranstva. Može Havazovac praviti koalicije s kim god hoće, ali ovo gore su čunjenice. SDP Najjaća partija u BiH. SDP je pobjednik u pet kantona, i to u najmnogoljudnijim – Unsko-sanskom, Tuzlanskom, Zeničko-dobojskom, Bosansko-podrinjskom i Sarajevskom. HIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIIHIIHIHIHI SDP SDP SDP SDP SDP SDP SDP SDP SDP SDP SDP SDP SDP SDP
samo da nam ne bude ko americi kad ih je junior preuzeo
Borgarfjordsgatan 16 Box 62 S-16494 Kista SWEDEN
Neretva73 05.10.2010. u 00:35 Pomeo je on, ali u vasoj avliji..Sad cete titovim stazama revolucije, ali Gospe mi bez Hrvata, i Srba..Sritno vam zaboravio sam reci i Srbi takodjer. Vama sarajevo ne cijelo, zenica, i dio tuzle. bihac svakako nije vas, tamo zive Hrvati . ha ha ha ha,evo ga još jedan GLU.PI internet ratnik Neretva73 Tele2 AB/Swedish IP Network DNS/IP Registry LIR/Local Internet Registry Borgarfjordsgatan 16 Box 62 S-16494 Kista SWEDEN Sritno i tebi u SWEDEN i pošalji nam ponekad razglednicu sa porukom VIŠE SE NE VRAĆAM ha ha ha ha
Pružene ruke jašta nego pružene da zagrabite iz budžeta!!!!! i iz džepova ovog napaćenog naroda!!!!
STO SE TICE GRADASCEVICA, TO JE NAPOZITIVNIJA BOSNJACKA LICNOST U HISTORIJI NAKON SREDNJEVJEKOVNIH BOSNJAKA VLADARA. ZNATE LI KAKO I GDJE JE IZGUBIO BITKU OD TURAKA KOD STUPA KOJA JE BILA PRESUDNA ZA BOSNU? ZNATE LI STA SU MU BOSNJACI URADILI? SVI ZNAMO DA JE 1832 GODINE BOSANSKA VOJSKA NA CELU SA GRADASCEVICEM PORAZILA TURSKU VOJSKU KOD STIMLJA BLIZU KOSOVO POLJA, U DANASNJEM KOSOVU. NAKON NEKOG VREMENA TURCI SU SE KONSOLIDOVALI I ODLUCUJA BITKA SE VODILA NA PROSTORU DANASNJEG STUPA KOD SARAJEVA. PRILIKOM SKUPLJANJA BOSANSKE VOJSKE, CAK SU I VELIKANI BRACA OD GRADASCEVICA IZDALI GRADASCEVICA I BOSNJACKU VOJSKU SASTAVLJENIH OD POSAVACA I KRAJISNIKA. SARAJLIJE, SARAJLIJE SU SE POPELE NA BRDA DA GLEDAJU BITKU, KAO DA SE NJIH NIJE TICALA. PRED SAM PORAZ TURAKA, HERCEGOVCI NA CELU SA CENGICEM I RIZVANBEGOVICEM NAPADAJU GRADASCEVICA SA LEDJA I BOSNJACI GUBE BITKU. OMER PASA LATAS JE POBIO SVE ONE KOJI SU IZDALI GRADASCEVICA UKLJUCUJUCI CENGICA I RIZVANBEGOVICA.
Mogu oni njima obecavati ko sta hoce, ali ako hoce otcijepljenje, morace prvo mnogo sopstvene krvi proliti. Bas me zanima jesu li spremni na to.
DOK VI RADITE GIMNASTIKU I PRUZATE RUKE, DODIK RADI, ZA SRBIJU. FRAJERI, NEKO JE SRBIJI IZ MEDJUNARODNE ZAJEDNICE OBECAO GENOCIDNU, TO JE CIJENA ZA RAZGOVORE SA KOSOVOM. ZATO JE TADIC I PODRZAO DODIKA DA SLUCAJNO IVANIC I SDS NE OSVOJE VLAST TAMO. DO SAD JE BIO PROBLEM HARIS SILAJDZIC JER SE TO NIJE MOGLO URADITI DOK JE ON BIO TU, SAD JE SVE OK, MOZE SE ICI NA FORMULU GENOCIDNA SRBIJI ZA KOSOVA. SVE KOCKICE SU SE SLOZILE.
Turski pasha o Bosnjacima: SA NJIMA JE SVAKI NAPREDAK NEMOGUC Husein kapetan o Bosnjacima: Lakse bi se izborili sa Turcima nego sa nama samima. Mesa Selimovic o Bosnjacima: Najgori narod na svijetu. Bem ti narod koji prihvata koaliciju SDP - SDA a glasao je za taj SDP da bi kada dodju na vlast precesljali 20-togodisnji kriminal i korupciju SDA minderasa ... Nije ni cudo sto Dodik ne zeli nikakav suzivot sa takvim narodom i sto Hrvati sanjaju o danu kada ce dobiti entitet jer im se ogadio zivot sa Bosnjama.
LJudi za koga god glasate ist k.... ko SDA ko SDP vidis lopine idu u koaliciju... A vamo opbracun sa mafijom, prvo nek se obracuna sa Bakirom!!!
Potpisujem ha ha ha ha koji de.bil :))))))) džudija Telefonica O2 Germany GmbH & Co. OHG Georg-Brauchle-Ring 23-25 80992 Muenchen DE
Ne smijemo dozvoliti koaliciju sa SDA, cini se da je vrijeme da Zlatko ode sa vrha SDP-a, Zeljko tvoje je vrijeme. Ti si car. Ovaj ako ode sa SDA onda je lopina prava....nikad vise za tebe.. Za Željku i sada ako treba!!!