Pod istim krovom
0
Ruke bez zlih namjera
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mrsko mi je čitati Burićeva laprdanja, jel to điđikovački über-šovinista opet o ljudskim pravima? Čudna su ta alkoholna isparenja...
dragi Buricu, svaka ti dala
briljantno kung-fu panda,pusa
buricu govno jedno komunisticko opet pises gluposti
Dragi Ahmede, barem je tvoje mjesto u toj dijalektici ćumura ostalo neupitno.
a lika samo s.e.r.e
danas si bio inspirisan, odlican tekst.
@englez A eto ti nisi slijep i svuda oko sebe vidis prosperitet koji su nam donijela \"konstitutivna plemena\" no, gledajuci kako gledas na \"komunjare, titovce i hitlera, vjerovatno si rodjen kao neko ko se ne sjeca ni Vucka, a kamoli neceg drugog Te \"komunjare\" su bili ama bas svi politicari koji su danas na sceni, tako da ne znam ko ti od njih izgleda tako napredan.
Ni 00,01% ljudi nema snage da procita vise od dvije-tri recenecice Ahmetovih Ilijada,provjereno.
ZAMOLIO BIH VAS (POŠTO SVE NEVAŽNE ČLANKE DOPUŠTATE KOMENTARISATI) DA ČLANAK POD NAZIVOM \"DEVETNAESTOGODISNJAK IZBODEN U TRAMVAJU \" OMOGUĆITE KOMENTARISATI!!! Koliko pise, radi se o NEPOZNATOM LICU!!!
trebao si malo jace napasti Komunjare, to jest bandite komunisticke. Nije ovo Hitler ili Tito vrijeme. Unistise nam Titovci i Hitlerovci sve redom. Ako to ne primjetis onda si corav. Kao napredni svijet naprijed a ne kao propalice proslosti.