Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sta radi sipa i tuzilastvo ljudi
Poslije par dana saznacemo kakav je lopovluk smisljen i ko uzima pare.Sve se vrti oko energetike i velike su mucke u pitanju.
Ko to unistava Tuzlanski kanton???
UKIDANJEM KANTONA STEDIMO PET MILIJARDI MARAKA
Zahtijevamo od novog Visokog predstavnika, uvodjenje privremene uprave u EP BiH, a cini se i uspostavu nove - ekspertne vlade FBiH. Dok SIPA ne utvrdi ko je za pritvora...
U mandatu ovog ministra Dzindica propade aluminij, problemi sa Krekom, otkazivanje izgradnje bloka 7 TE Tuzla. Kako vidim i gasni biznis će da propadne. Mi smo sami sebi dusmani. Kakv Duduk i Čova. Pored ovakvih nama ne trebaju neprijatelji.
alahudragista rade ovim jatnim ru darima imenije otac alarahmatelejle bijo rudar ifalalahu dozivijo jeipemziju isve alje uvjek imo broblema ipunosu strajikovali kostoiovi rade.kacenarod ipoli ti cari svatit dasurudaru nasi naj hrabri lijudi kojizive uovoj zemli ainacjelom svitu.
Alaj volim ovaj režim , plaća ide a ja ležim ! Svaki ovaj podpis , košta nas hiljade KM , ☝️
Nije dobar kvalitet uglja i ima puno jalovine. U minusu je taj rudnik decenijama...