Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cujem da je u najtezim rudnicima u zenici plata 800 km...mislim da je to sramotno mala plata....preporucujem vam da date ostavke jer rudnici ljubija traze radnike plata 2000 km...a u milicima je plata 1600 km....prestanite raditi za te robovlasnike ako mozete zaraditi duplo u republici srpskoj...
Neka idu pred Elektroprivredu BIH , TU je kvaka , TU je lova ! Kakva vlada kakvi bakrači
Gras 300mil,rudnici400mil,dug KS za plin100mil...Treba li još nabrajati?Puna usta Bosne...A kradu,pljačkaju...Patriote!
Da vidim jesam li dobro ovo shvatio, FBiH agencija blokirala racun FBiH firmi zbog duga prema FBiH i sad ce radnici FBiH firme strajkovati pred FBiH vladom? :)
Aluminij sve dobija . Ovima rudarima ništa ne treba . A skoro čitava BiH struju dobija preko njih
ma ja ba sta cete placati poreze i doprinose niste ludi ko ostali..
ja Danke.....