Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
negdje se plata podrazumijeva, ovdje je to obecanje
Nema nigdje da rudar bez škole ima platu ko Doktor sa 27 god skolovanja ...
za koga glasaš?
Izvrsni direktor za proizvodnju Nevad Ikanovic....jadna zemlja je ovo.....
ja Bakir Izetbegović vama , narodu ObeCavam 100 000 radnih mjesta
Elektroprivredi vise se isplati zatvorit elektrane ili narucivat ugalj iz Brazila ovoj bagri nemoze se nanijet para u Kakanjski i rudnik brezu slupali su 100 milona KM ovi jos manje proizvode uglja , Rudnici su praonice para SDA stranke kako drugacije obijasnit gdje nestaju tolike PARE !!!
RMU Breza u administraciji ima preko 50 zaposlenih viška koje je u prethodnom mandatu na mjestu direktora upravo Zaimović primio na intervenciju bivšeg ministra Heće i Stranke za BiH. Prirodno je da sad nemaju za plate. Teško da će rudari moći zaraditi plate i za sebe i za taj višak zaposlenih u administraciji.
Sta lupas ti...Zaimovic je digao rudnik na noge kad je dosao u proslom mandatu i ostavio ga u plusu,ali dva puta je Cosic rudnik dovodio do propasti i nikom nista...Prvo njegovu imovinu treba procesljati...Nemate vi sta Zaimovicu reci covjek radi kako treba svoj posao pitajte rudare sta misle o njima dvojici kao direktorima pa onda lupetajte...
sigurno je boolija iz sda
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
eh tako to biva kod nas.........sad ce biti mirni koji mjesec pa opet. samo nek s ekotrlja