Komentari (297)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što ne pokupe ovo smeće iza sebe
Vidi ekologa trebali su sve zapaliti hebo te smeće
Kladim se da je ovaj strajk je uvod u poskupljenje struje ...
Evo neko ovdje i razmislja
Sto ne stave u javnost svoje platne liste da narod vidi sta se radi da im se otvore oci jer onaj konj kaze jucer na tv necemo u javnosti o tome
podrzavam proteste i vasu borbu ali smece koje ste ostavili nece Fadil doci pokupiti nego isto neki jadnik koji poput vas ceka bolju platu.
Koliko su se bunili da migranti ostavljaju smece iza sebe pa evo ogledalo nase kulture... fuj...fuj... znala sam da od njihovog protesta nema nista ... piju alkohol.. igraju kolo.. jos i koncert.... ma dajte....
Šta je klixe, objavljuješ samo šta ti odgovara
Šta je klixe, objavljuješ samo šta ti odgovara
Čuj ovih šminkera 'što nisu pokupili smeće?'.Kad je čovjek u muci nije mu do mnogo čega a kamoli lijepih manira.Za bolje sutra se ne bori uz buket cvijeća. Bolje sutra neće doći obazrivošću,uljudošću, nego čekićem pa u čelo.Ne znaju to miroljubive Sarajlije što su i četničke topove dočekivali 'mirnim protestima'.
NAS REDUKCIJE SVAKAKO SLJEDUJU U ROKU OD NAJDALJE 4-5 GODINA. A SA OVIM MEGALOMANSKIM RUDARIMA (KOJI TRAŽE VISOKE PLATE A BEZ KONTROLE NJIHOVE PROIZVODNJE) REDUKCIJE NAM SLIJEDE ODMAH. SAMO LUD MOŽE PRISTATI NA NJIHOVE ZAHTJEVE. AUTOMATSKI DOBIJAŠ 7 GRAS-OVA I GUBITAŠE U MILIJARDAMA.
vidi sta je smeca na ulici, zar se nije to moglo sakupiti u kesama i baciti u kontejner?
i da moram ostati bez struje ja podrzavam radnike!!! nedaj stoci da se bogate preko kicme tudje....
I opet jebete narod
Ispoštovat ljude, ok, al brate šta ostaviše iza sebe, da Bog sačuva. Svinjac.
EVO ŠĆEPO REKAO DA PODRŽAVA RUDARE U SVIM NJIHOVIM ZAHTJEVIMA. ODLIČNO, NEKA PREKO SVOG MINISTRA ENERGETIKE DŽIDIĆA ZALOŽI DVA SVOJA TORNJA KAO GARANCIJU ZA OVE RUDARE, AKO ISPUNE SAMO 50% UGOVORENE KOLIČINE UGLJA KAO DO SADA ZA TERMOELEKTRANE, DA ĆE ON SNOSITI NASTALE GUBITKE.
Ma super...neka Dan državnosti bude porveden u mraku...ionako smo u mraku već dugo, pa valjda zato niko ne vidi šta ovi spremaju, čuj sad će uvoziti struju i onda je poskupiti...ma prozirni ste ko staklo, a pokvareni ko mućak!
RUDARI SU NAJRAZMAŽENIJA KASTA. SINOĆ KAŽU: NEĆEMO PREGOVARATI S PREMIJEROM, DANAS POBJEGLI S PREGOVORA KAZAVŠI: NEĆEMO RADITI DOK NE ISPUNITE SVIH 8 NAŠIH USLOVA. A USLOVI SU IM TAKVI DA DOBIJAJU PREKO 1500 KM PA MAKAR NE ISPORUČILI NI TONU UGLJA. A OSIM TOGA NE DOZVOLJAVAJU REDUKCIJU REŽIJSKOG OSOBLJA. SAMO PRIMIJENITI TAČERKIN METOD - GASITI JEDAN PO JEDAN RUDNIK I UVOZITI JEFTINIJI ĆUMUR IZ VANA.
Kakvo su ovo smece ostavili ?