Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zatvorite rudnike kada posluji sa gubitkom. To je praksa u svakoj drzavi
rudnici u bih su jedni od najvećih gubitaša u državi. bila je tema prija 2-3 dana. sve je to propalo. sda ih održava na životu, jer se tu lako krade. rudu niko ne važe, samo piši koliko želiš.
Velika podrska u borvi protiv zlikovaca iz SDA. Ali poznavajuci napaceni narod - kojem i vi rudari pripadate - prodat ce te se vi za malu sumu.
Ne treba pasti na lazna obecanja jer budzet nije usvojen ne dozvoliti da vas kupe kilom brasna. Treba istrajati do kraja, prosiriti proteste i na druge sindikate obespravljenih radnika, do smjene ove vlasti ne odustajati.
@AlQmegaReturn Jesi dosadan...
@BosnaUAmanetu kako ti palis, bolje da radiš nešto neko sto po vazdan čučis na internetu i pišeš gluposti
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo je super. Gladuješ 2 dana i dobiješ što hoćeš
Po slici bih rekao da su oni prilicno ugojeni i mogu da gladuju i vise od dva dana.
Po slici bih rekao da su oni prilicno ugojeni i mogu da gladuju i vise od dva dana.
NAROD ZNOOOO PRAVI BIRAČI
Dignite glas sada je i pravo vrijeme za to