Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I sad poredite rudnik I aluminij svi se digli oko alumimija A rudnik i rudari ???????????????
Zato u termoelektranama plate po 2000, topli obrok 15 KM
Zanimljivo da oni ilegalni kopaci uglja (kradljivci), o kojima samo citamo kad se nesreca desi, nece da se prijave da rade legalno u firmi kao rudari za platu. A kad koji nastrada, prica ide samo kako je neimastina ih natjerala. A ustvari vise vole do podne nakrasti uglja za 20 ili 30 KM, bez sefa nad glavom i kuci.
Samo pred centralu SDA, odatle dolaze naredbe
tako i treba samo u EP, ovi ih gore jedva čekaju, sigurno.
E jesu zavalili EP sa ovim rudarima. Samo mogu propasti sa ovim teretom. Nisu poletni ni bez rudara, ali ovo je pravo bez veze.
idite na poljine s krampama lopatama i busilicama...tamo gore u onim skupocijenim vilama je rijesenje vasih problema...
Milan Tegeltija je kriv za sve ovo. Do te informacije je rahmetli David Dragičević došao i onda ga je Dragan Lukač ubio po naređenju Milorada Dodika.
nije Sarajevo rjesenje za sve probleme u BiH i univerzumu, idite pred vasu upravu sa zahtjevima