Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Puna podrška hrabrim i vrijednim rudarima u borbi za svoja prava protiv SDA-ove seoske varalice Fadila Novalića.
Gdje su sad oni sto su dali podrsku pederima... sto ne paradiraju i za bolja prava rudara!!!
Ahahahahahah najaci je glas iz pozadine ,,treba jbt i Bakira"!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
e ovo je parada ponosa ...
Ova vlada je takva nesposobna bagra koja hinjski čeka da problem eksplodira! I sve tako od slučaja do slučaja.....eh najebem vam se majke menađeri! Govnjivom motkom vas treba raščerati. Svi mi znamo da rudnici imaju problem ... ali taj problem traje već 20 godina! I nema plana! Nema ništa! Pičaka vam materina nesposobna igra te se sa sudbinama ljudi!
Behar probeharao a vas Novalic razocarao
imaju svoj voz,,a mi se po trojica guzvamo u taxiju
Decki, rudarstvo je u cjeloj europi u gasenju, fosilna energija vise nije buducnost i tu je kraj price... svi ostali aktivni rudnici su na aparatima
Ugasiti isto kao i Aluminij!!!
freba nas preorati. zablokiraju grad ljudima koji su u obavezama. xebem ti dezavu i narod zadnji vazda borbe nekakve nikad se nizasta nismo izborili samo tonemo hvata nas crna zemlja
Nema Fadil baš toliko obraza da ga može neko prozvati....
blokirajte vile i vikendice od ratnih profitera...
Dragi moji rudari kad je umro T I T O tad je umrla briga o vama i o komplet radnickon klasi. Zao mi sto pozivate i trazite pogresnu osobu koja vas je i dovela do ovog svega.
IMAL ONIH MLADI MUSLIMANA DA SE OGLASE I POMOGNU OVIM NAPACENIM LJUDIMA
Gazi sve kravataše i dižite minimalac na 1200. Dosta je narod radio za siću.
Državo , imaju li zastitne mjere za ove gradjane ,da ih čuva snajperska jedinica i 1100 policajaca,i oni traže svoja prava ??!
Ljudi su u pravu, treba sve blokirati.
Prozivaju Novalica zensku beskicmenjak, taj bi trebao da nosa suknju a ne da bude na toj poziciji...
Nadrealisti na aparatima