Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo nam treba da budemo sretni, pa koja floskula i izlizani zargon. Treba ti da imas platu dostnu covjeku da odes na odmor grcka, malta, na skijanje. Tebi treba malo a to je deka, pile i dvoguza, je li ti to zivot majmune jedan i neka vas ebu kad ste glupi
@Bombonica2305 A rudari kršni, hrabri, danju, noću, uvijek rade, sa ponosom i uz pjesmu iz dubina rudu vade
@Bombonica2305 pa šta će skromni radnici?Nisu oni te sreće i lopovskog znanja.Rade ko robovi a svaki im dan glava u torbi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zahvali se kuki, zqto je on milijarder i ima 4 ljubavnice, stanove a ti bjedo jebi sebi matter
@Bombonica2305 Narod opet sretan i zadovoljan iako tesko zivi, dok oni uhljebi sto rade nedje dje zapravo nista i nerade samo kukaju
Hebi ga nermine, zato imate svoj voz!HEJ LJUDI; IMAJU SVOJ VOZ!!!
Za trenutak pomislih da je gospodin čitao Andrića kojeg bih citirao... "Čudno je kako nam malo treba da budemo sretni, a još čudnije kako nam baš to malo nedostaje"
Hebu vas sistemski a i nas sve zajedno.Ovde ni revolucija ne pomaže.Sve je otišlo u pm., da edva žive oni što rintaju teške poslove za sve nas,
Turicu, turate Kuki glasove,volite ga,zato se i desava sve ovo.
Jad i tuga , a da zna koliko njegov rad na zapadu vrijedi digao bi jamu u zrak .
Moj Nermine vi rudari ste imali jedino istinskog prijatelja prije u T I T I koji se na jedan fini roditeljski nacin brinuo o vama.Kod T I T E ste imali uredne pa i solidne naknade,nakbade za godisnji odmor, besplatne pansione na Jadranu za sebe i svoje obitelji, imali svoje kuhinje i nadasve pesplatno lijecenje.Sad od ovih danasnjih imate samo 🖕👃.
Za 750 maraka silazis pod zemlju ?? pa bolje lezat u zatvoru
"Nama treba malo solidarnosti, veće plaće, povratka nekadašnjeg sistema rada u kojem su se rudari cijenili i poštovali i bili bismo zadovoljni. " ma jel? da vam bi povratak nekadasnjeg sistema rada? svi vi iz sda govorite kako si prije moro bit u partiji da bi imo poso, a sad ako ne nisi u partiji i glasas za sda, ko te *ebe, umri od gladi. sta je sa ostalim ljudima na birou, koji od vas dupelizaca i kukinih glasaca ne mogu doc na red za poso?
ko vas jebe, glasajte i dalje za SDA pa cete i bez to malo ostati
Nermine prijatelju. Zašto se zadovoljavati malim, zašto glasati za iste, zašto svoju djecu učite kao vaši roditelji vas da vas zamijene na poslu rudara, zašto vjerujete obećanjima, zašto ih već jednom ne pobacate u te iste jame, zašto......zašto.........zašto moj Nermine.
Ovaj lik je inače Kukanova kuja...i et kome to još nije jasno tko je organizator ovog cirkusa...
Zato opet glasaj za SDA/PDA i sreća na domak ruke...
U direkciji su 2000 godine od svake kancelarije napravili dvije. 2007 su opet, od svake kancelarije napravili dvije. 2016 su opet od dvije kancelarije napravili dvije. 70% uposlenih u RMU Banovići ispija kahve po cijeli dan. 30% ostalih rade. Za normalne plate treba 60% ispijača kahve otpustit. Mission impossible.
Prodali ste se KUKI koji je uveo politicko zaposljavanje koje je odvelo firme, institucije u kolaps.
Ja sam za to da vam smanje plate. Ponizili ste se i silazite u jamu za 580KM. Jedan radi za trojicu, jer druga dvojica su Čergić i Kukić. Da ne nabrajam, zaslužili ste, dudlajte ga. Iz Banovića sam, nažalost.