Odluka Upravnog odbora
0
RTV taksa od ovog mjeseca 7,35 KM
Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jos nam i kozu sgulite, a program vam je nula.
nisam placao, ne placam, niti cu placati ...
Naravno da moze,uzmes uplatnicu i platis samo iznos racuna za telefon.
raja da vas pitam recite mi jel se more da ne placa rtv pretplata sa telefonom unaprjed hvala
Od danas je ja vise neplacam tj.odjavljujem fiksni tel. Kako vas nije stid ,kakva inflacija kd su plate i penzije povecane a vi ste za ove 3 godine 5 puta povecavali cjene...DOSTA stvarno vise,ovo samo u Bosni ima
\"Televizija za čovjeka\"
Pa Zivko ti bi oteo onom jadnom penzioneru 7.35 od onih 80-90 maraka sto mu ostane,otmi onom covjeku koji nema za hljeba. Procitaj komentar koji je napisao\".\" i reci sta je tu netacno-nema nikakve sanse da opovrgnes bilo sta sto je napisao-seljacino!!
Jednim udarcem dvije muhe rjesite ODJAVITE TELEFON UZMITE PREKO DRUGOG OPERATERA TELEFON SVE U JEDNOM DA NEREKLAMIRAM I NEMA NI TELEKOM NI BH TV FENINGA LOPOVI JEDNI GLADNE OCI BAGRO JEDNA !
Kako da ne ,da finansiram Lagumdzijinu privatnu televiziju i Dodikiv RTRS pa slusam kako prvi uspješno radi na pkjacki i raspadu zemlje,samo sa crvenim predznako,a drugi otgoreno,onako cetnicji negira Bosnu,zločine,veliča zločince itd.I takve tv mi,njihove žrtve da placamo????E od mene nećeš izvuc dinara jarane,idi naplacuj od Hrvata po Hercegovini ako smijes,dolje plaćaju u promilima i nikom nista,a svakako forsirate više njih,pricate hrvatski na svom kanalu itd.
ko zna zna...
Član 23. (Raspodjela RTV takse) (1) RTV taksa u Bosni i Hercegovini naplaćuje se na području entiteta i Brčko Distrikta BiH, s tim što se uplata vrši na jedinstveni račun. (2) Ukupni netodohodak od prodaje marketinškog oglašavanja također se uplaćuje na jedinstveni račun. (3) Članovi Odbora Sistema su povjerioci i izvršioci navedenog jedinstvenog računa i odgovorni su za nadzor nad postupkom naplate. (4) RTFBiH pripada 25% netoprihoda od marketinškog oglašavanja i 25% od ukupnog iznosa RTV takse naplaćene na teritoriji Bosne i Hercegovine. (5) RTRS pripada 25% netoprihoda od marketinškog oglašavanja i 25% od ukupnog iznosa RTV takse naplaćene na teritoriji Bosne i Hercegovine. (6) BHRT pripada 50% netoprihoda od marketinškog oglašavanja i 50% od ukupnog iznosa RTV takse naplaćene na teritoriji Bosne i Hercegovine. (7) Ovi omjeri raspodjele primjenjuju se bez obzira na način prikupljanja.
PTPS=Posttraumatski stresni poremećaj=srbi tj srboši
ali drugovi i drugirice to je taksa na psojedovanje tv aparat a ne na gledanja zlaje na tv :)
drugovi dragi, ja sam odjavio telefon svakako i presao na Logosoft. Ako vi mislite da mozete beskrajno povecavati cijene, a da jako malo radite, e pa moram vam reci - za.e.b.a.l.i. ste se.
PROGRAM KATASTROFA , SAMO PUŠTAJU TURSKE I HRVATSKE SERIJE , A NAŠA KINEMATOGRAFIJA PROPADA. A JOŠ GORE KAD VIDIM NA FTV - U NEKI FILM OD PRIJE 40 GOD . ZAR NE VIDITE DA PRIKAZUJU SAMO SERIJE , UZ NARAVNO PAUZE ZA VIJESTI U 12 I, POLA 8 I 11 ? KAD STE TO NEKAD PREBACILI NA TV A DA NIJE SERIJA ?
MI NE PLAĆAMO. ČEKAMO ZAKON O UKIDANJU FUJ TV. Dovoljna nam je samo državna. A država će nam haliliti što je bilo...isto kao što je halalila RVI populaciji svoj dug prema njima. Problem je što na vrata dolaze radnici FUJ TV i prose pretplatu. Ja imam i Moju TV i kablovsku, Moju TV plaćam. a kablovska mi je gratis. Državi bih plaćao taxu garant, ali za fuj tv i smederalnu nema šanse. Entitenski kanali DELETE SIGNAL. Sredstva neka se troše i prusmjere na BHTV, neka je digitalizuju, napucaju do bola i neću žalit ni 10,- KM. Ovako kako je sad ne koristi nikome. Programska šema katastrofa. Ah da, kada su nam to dali uvid koliko ljudi uopće plaća pretplatu. Gdje je ta statistika. Gdje su Anonumusi da im heklaju stranice koje im ionako ne služe ničem...
PA nema Bakira i njegovih 60 min. otkako je sdp na vlasti, grebo li vas i bakir i ljubljenje guzice foteljašima. Svinje jedne narcisoidne. kkkkkkk