Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uz malo rakije i gusle, minus će postati plus.
@drinsky1 Da ali zajedno sa vasim dugom, pa kanton Sarajevo ima veci budjet od vase SMRDSKE ;)
@drinsky Mani nas srpska posla,haj daj neki podatak??? Pocrkat cete od gladi jbt.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Genocidna rs je davno propala !
Federacija je Njemacka za vas :)
Cito ili ne tako ti je :) rs je sirotinja
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Smeju se oni čiji je mesečni deficit veći.Koji ste vi babuni.
Smeju se oni čiji je mesečni deficit veći.Koji ste vi babuni.
A u Pederaciji med i mlijeko...
@Tender. Moguće da jesu glasali.Preselili śehidi 1995,moźda i đedo moj koji je preselio na ahiret 1975 i nena 1972..Moguće da su glasali..Vole Nacionaliste..Nedo bog da sam ja predsjednik u Bosni.Vaśu seljaćku śkolu nebi meni prosipali 100%..
@Tender. Moźda je briga zbog toga śto je BIH i ko će vratiti kad kapitulira..da nije potpis skoro bio mmf nebi.Ali zna Bake da vam je kraj,i mislim znate i vi ali teśko je porażen bit i priznati..Da vaś vodźa se manio velike srbije politike nacionalizma,bilo bi ljepśe svima u manjem entitetu..A vako odem u svoj rodni kraj i nekad odem preko romanije rodni kraj majke,pa mnogo porodice koji su kukavićki ubijeni id ćetnika (źepa)ali ne mrzim srbe.
Pa u Žepi najviše vole Četnike, svi glasali za nas.
tender Zna se koje ste uslove dobili da bi Bosnjaci glasali za snsd☝️️.zar ne???
trguju dobro
U federaciji je deficit za isti period cak 3,3 milijarde. Znaci trostruko veci. To u stvari i ne mora biti negativno jer je izvoz iz Federacije srazmjerno veci od izvoza iz RSa, s tim sto uvoz moze biti u smislu modernizacije mehanizacije u sto prosto sumnjam. S druge strane glavni gradovi gotovo svih drzava stvaraju deficit, u ovom slucaju Sarajevo, jer je proizvodnja slaba ali du zato usluge i turizam razvijeni.
Može genocidna i više da podnese. Još neki dan.
"Laž je srpski državni interes" "Laž je u samom biću srbina" Dobrica Ćosić Srbi su horda koja laž pretvara u istinu poraz u pobjedu,genocid u slobodu gubitak u profit a san o "velikoj serviji" u Beogradski pašaluk.
Samo za KOBOJAGI Sarajlije: "Semafor na raskršću KULA, biće podešen na 30 sekundi. Apeluje se na izletnike da na putovanje do Bjelašnise i Igmana ,sa sobom ponesu hranu i piće i da natankaju minimum 30 KM goriva zbog izvjesnih gužvi u saobračaju. Da ne bude sve tako crno dok se čeka na pomak metar,ili dva, preporučuje se uživanje u ljepotama R.S-a"Gdje god Bošnjo pošao,mora preko R.S-a!
Dodo na aparatima
@drinsky1. . Dok si trijezan ali mislim da si nonstop pijan i nadrogiran.. "RS" ima već preko 5 mill KM duga..
Ekonomisti par exzellente. . Bitno nacionalizam i 3 prsta..śiśu i slalinu.😂
Blago nama što se 24%tnjaci brinu za nas. Blago nama kad imamo takve komšije. Džaba što smo im je bali nanu naninu u prošlom ratu oni se opet sikiraju za svoju braću Srbe... Divni ste, treba vas opet je bati kad tako lijepo utiče na vas.
ma samo trošite, svi smo mi svjesni da smo zadnja ili predzadnja generacija nacija koje žive ovde .. u narednih 20 godina ovo će naseliti drugi narodi, zato pljuni i zapjevaj