Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stigla Bajram-banka.
Daće MMF koliko god treba i kome treba...i na kraju te kupe iz temelja za 1KM
Ne kontam, zašto šumskoj davati i feninga ako ne poštuju BiH i dejtonski sporazum?
Stigao kredit, sad ce se fino kupiti izbori, pa cemo se naredne 4 godine jos dodatno zaduzivati i gladovati... NARODE TRGNI SE, OVAKO SE VISE NE MOZE!!!
Moj Bake, ja se ipak nadam da ono sto ti pricas je sluzbena prica, a iza brda da znas sta se valja. Kad bi znao da ne znas, uplasio bih se za buducnost BiH.
eto para za referenduma i ostale zayebancije protiv drzave
aaaa taman za referendum hahahahaha
koliko su se natezali sa sindikatima hoćemo-nećemo i na kraju opet digli kredit.
Sadaka za Genocidnu za Bajram.
sad ce ker dodo kupit sebi štenaru u beogradu jos jednu a ostalo ce potrošiti na promociju novog albuma moj san je referendum a narod u torove ne moze njima ni pedeset transi pomoc
Stize Dodiku plata.
a i njegovi psi će nešto dobiti.
A sta je sa Zutim Psetom koji je molio Vigemarka da se sastane sa Dodikom za ovaj kredit?
Evo šta je MMF? https://www.youtube.com/watch?v=c2KcMk6MOWs
glasam za stranku GBN (Gore biti neće)