Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najgori narod na svijetu. Cigani su super na spra srba.
Srbi nikada nece izaci iz mentalne krize,jer im njihovi politicari ispiru mozak non-stop,a stomaci im krce od gladi,ali eto sad ce njima njihov dodik podjeliti listice za referendum,pa kad se zavrsi referendum onda ce ponovo biti ugrozeni jer im je dodo potrosio lovu od penzija za referendum i projekat koji vecno traje,a kojeg nikako da ostvare VELIKI SAN O VELIKOJ SRBIJI i pored kradje naroda stari projekat zvani velika srbija,ce uskoro u svjetu biti poznat kao NAJ MANJA SRBIJA,JER SE SMANJUJE,A USKORO SANDZAK I VOJVODINA ODLAZE IZGLEDA PROJEKAT SMANJIVANJA SRBIJE NAPREDUJE PRAVO.
Po komentarima izgleda da je u Federaciji super ,neka fala Bogu
A vi ste bas napredni u p.m hahaha ajde podvi dimije i naberi marvo
PC se vezala za majcicu Rusiju i to je super i polako ce da ih dinstaju dok se sami ne ukinu odnosno ne naprave od nje Regiju...
rs je oznaka za republiku srbiju
koze jedne postoji samo BH ENTITET RS, a ne samo RS
@BRB...podijelice im one listice od referenduma umjesto ,,,penzija.
Nek ste vi zapeli za referendum. Sto niste ljudima podijelili pemzije? Ljudi nisu dobili pemzija ni za April, a kamoli za Maj kojoj je davno bilo vrijeme!? Kako ste vi glup narod, vlastite interese krijete iza \"SRPSTVA!\" a narod vam je gladan. Pomirite se sa cinjenicom da SRPSKA politika nema uspjeha, i da nikad nije imala. Manite se supljih prica oko referenduma i odcjepljenje, otvorajte radna mjesta, dajite pemzionerima pemzije!!
Koje krize? U tom boljem dijelu BIH sve je med i mlijeko, cak i na qurcu ima meda.
Pa da..ujedinice se sa srbijom do tad
\"RS neće izaći iz krize do 2014. godine\" ...hahhahahahhhaa.... rs nece ni postojati do 2014... hahahahha...