Komentari (194)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo sanjaj te dalje!!
Mozete povuci samo kanap za nestanak sumske republike. Opet vepar Dodik pravi cirkus i maze oci svojim ovcama, ali neka znaju da Bosnu nece srusiti ni po koju cijenu.
Samo Građanska jarani.Ukinuti entitet RS jer je postrao balast u državi.Vidi se da nakon obimne i temeljite pljačke više ne znaju kud udaraju.Ide se na opciju izazvati sukobe da bi se prikrili tragovi pljačke.Ne smije se nasjedati nego pravnim polugama izbrisati taj entitet gumicom.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
....Libo me racku za RS i Pederaciju.Dosta je 32g LOZIONA 😎👌GDJE SU PARE, GDJE DU LJUDI!?!?!?
Odbranićemo Bosnu i Hercegovinu. A ti pričaj, mekšaj Bošnjake slobodno. Misliš da mi nemamo pojma zašto to napišete? Da se mirno odvojite, pa da se pasošom ide do Srebrenice? Znači nikad. Moraš poraziti nas sve, da uzmeš ono što si JNA oružjem oteo.
PrinciplijaGavrilo je sin od Cvijanovićke.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Svi njegovi potezi su zbog jednog razloga... Nema se šta krasti jer je RS bankrotirala.
Jel.opet za 6 mjeseci. Ovo treba resetovati. Ukinuti entiete kantone i napravit normalnu drzavu.
Pa moglo je to i u Jugoslaviji tako pa nije sto? Sad bi vi nepismeni nekome krojili buducnost
Ajd resetuj jarane da te vidimo🤣🤣gledaces tiRepubliki Srpsku jos dugo dugo
Dodik je najveći prijatelj Bosne. On vodi RS u nestanak.
🤣🤣🤣🤣samo se tjesite
hahhaah koji prasina... znas se da to ne moze... pa ne mogu ja povuci nadleznosti svoga sefa... to se Dodik sprema za rusiju??
POZIVAM SVE BOSANCE I HERCEGOVCE NA BOJKOT ROBE IZ SRBIJE I HRVATSKE !!! - Sačuvajte ponos i kaznite ove agresore. Vjerujte da je to najbolje što možete učiniti..
kako ste krenuli povlacit ce te se i sa traktorima ko i one 95.
Samo hrabro naprijed
POZIVAM SVE BOSANCE I HERCEGOVCE NA BOJKOT ROBE IZ SRBIJE I HRVATSKE !!! - Sačuvajte ponos i kaznite ove agresore. Vjerujte da je to najbolje što možete učiniti..
A to je ko biva nešto započeo pa sad kao nastavlja. hahahahahah Smeće genocidno ne može da se pomiri sa sudbinom.
U NARODNOJ SKUPŠTINI REPUBLIKE SRPSKE VANREDNO STANJE: Tužilaštvo od NSRS traži listing glasanja poslanika o osnivanju Agencije za lijekove
Uletit tamo i smiriti dok su svi na jednom mjestu
Nista od toga prestava za Nacionaliste.Dodik ce sve svaliti na opoziciju da ona nece ukidanje nadleznosti i to je to.
nadležnost za potkivanke teglećih volova
Ne smije da se zaboravi kakva je JUGA država bila, gdje smo svi bili srećni u zadovoljni. I nije se (puno) gledala vjerska pripadnost. I uspjedosmo da skrkamo takvu državu? Može li se BiH po bilo čemu mjeriti sa YU? Pouka?
Ne može se BIH mjeriti sa Jugoslavijom ni po čemu, pa ni po uređenju a ni po ustavu, i samim tim si odgovorio sebi. A da ste vi srbi bili za Jugoslaviju nebiste je uništili, što vam je trebalo da mjenjate ustav i da uništavate ekonomske reforme Ante Markovića? Zašto ste uništili onakvu državu kad je ona po prvi put u istoriji obuhvatila sve srbe? Sad hoćete i BIH da uništite, ali ne može.
moze mirno ili ne mirno ukidanje Genocidnog projekta zvana Srpska Republika
Šta su to do sad povukli? ja koliko vidim samo pare povlače sa državnog nivoa.