Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH
Konstitutivni nesrbi u RS-u prihvataju RS samo kao dio slozene tronarodne regije BiH zasnovane na Daytonskom sporazumu i na popisu stanovnistva iz 1991 godine, uz ispunjavanje aneksa VII o povratku protjeranih osoba. Trazimo posebna i specijalna prava obzirom na progon, a to ukljucuje i referendum o odvajanju bosanske Posavine i Srebrenice od RS i dobijanje posebnog statusa nezavisnog od izvrsioca progona i genocida.
ma vi fasisti i genocidasi necete N I K A D A dobiti to sto zelitepa makar jos hiljadu godina ratovali upamtite to dobro
@srbin 02.03.2009. u 16:42 Ja kao musliman shvatam da BiH nema nikakve sanse za opstanak ! Shodno tome uveliko razmisljam da se vratim vjeri pradjedovskoj. pouzdano znam...na samrtimi rekao babo a njemu njegov itd... da nam je Slava Sv Nikola ! A zadnji predak koji je slavio zvao se Branko , valjda se zato prezivam Brankovic.
de procitaj jos jednom svoj komentar majke ti...
Ma pustite covjeka jedino mu je to ostalo da moze jos nesto reci da malo uzdrma javnost, jer jedino tako se moze osjecati kao neka vazna licnost, toliko od onoga sto mu je ostalo jer mora da pokaze poreznicima zasto prima platu, doduse nisu nista bolji ovi iz federacije i oni sipaju iz supljeg u prazno.
@Srbin Ti si Turčin.
sere govno srpsko ohrndano
Ma ovo je sve suplja prica. Ja bih volio da i Dodik i Kuzmanovic, i ostali balavci okupljeni oko njih,proglase tu nezavosnost vise, pa da vidimo sta ce biti. Oni dobro znaju,da bi ih svijet odmah smijenio,a mozda bi cak i u zatvoru zavrsili.Dodik ce i onako zavrsiti u zatvoru.:) Prema tome, ovo je sve prica,koju pricaju svom gladnom narodu po sumama i brdima...
rajko dragi ;kompletna ekipa rs-a kao da je podvrgnuta kolektivnoj lobotomiji tamo negdje u bg-u. ja znam samo za jednu ,jedinstvenu i suverenu BOSNU I HERCEGOVINU a ti i takvi kao ti i dalje prdi u vjetar.jednom ce se rijesiti sve na ovaj ili onaj nacin a do vas je gdje ce te i u kom pravcu gurnuti svoj narod.s obzirom koliko ste retardirani gurate ih u smjeru nazad a time i citavu BIH i bit cete kaznjeni za to.
ja ko srbin shvatam nezasnovano postojanje rs-a na zemlji BiH,jer se samo u banjoj luci mogu naci bedemi koji dokazuju bh hiljadugodisnje postojanje ocigledno je da zive na zemlji BiH
Ne prdi Guzmanovicu u prasinu!
SARAJEVO - Srđan Dizdarević, predsjedatelj Helsinškoga odbora za ljudska prava BiH, gostujući u nedjelju navečer u programu Televizija \"Alfa\" ponovio je svoju tvrdnju da je glavni bosanskohercegovački grad postao praktično jednonacionalan.
Bosna i Hercegovina nije nikakva \"drzavna zajednica\" kako ovaj garib kaze. Bosna i Hercegovina je samo DRZAVA, suverena i medjunarodno priznata. Kad moj WHISKY promijeni naziv u RAKIJA BRLJA, onda ce i Bosna i Hercegovina promijeniti naziv u nesto sto ovaj garib zeli. A TO SE NIKADA NECE DESITI, whisky ostaje whisky, a BOSNA I HERCEGOVINA vjecno Bosna i Hercegovina. Zivjeli!
Dabogda vas sravnio sa zemljom ovaj veliki zemljotres sto je predvidjela vidovita Đemila 1969-2009.