Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi Muslimani smo KR.MAD!!!! Mi Muslimani smo KR.MAD!!!! Mi Muslimani smo KR.MAD!!!! Mi Muslimani smo KR.MAD!!!! Mi Muslimani smo KR.MAD!!!! Mi Muslimani smo KR.MAD!!!! Mi Muslimani smo KR.MAD!!!! Mi Muslimani smo KR.MAD!!!! Mi Muslimani smo KR.MAD!!!! Mi Muslimani smo KR.MAD!!!! Mi Muslimani smo KR.MAD!!!! Mi Muslimani smo KR.MAD!!!! Mi Muslimani smo KR.MAD!!!! Mi Muslimani smo KR.MAD!!!! Mi Muslimani smo KR.MAD!!!!
Svakako da političari iz Rs-a imaju interes da društvena (državna) imovina pređe u svojinu tj. vlasništvo entiteta.Zašto? Zato što je 70% te imovine već rasprodato i otuđeno a ukoliko imovina ostane vlasništvo države BIH moglo bi se poćeti odmotavati zamršeno klupko te bi mnogi mogli i krivično odgovarati.Slažem se da objekti koji nisu u interesu države pređu u raspolaganje entiteta. Međutim javna dobra poput voda, puteva, željeznica, nacionalnih spomenika,rudnih bogastava šuma itd... nebih smjela biti ničije vlasništvo i da bi trebali ostati javna dobra sa isključivim raspolaganjem države.Cijela teritorija BIH je imala preko 57 % državnog ili društvenog zemljišta a i oko 20% zemljišta je naknadno iza 1945 godine priznato kao uzurpacije privatnih lica i to putem dva svjedoka da je zemljište koristio prije 06.04 1942 godine. Za kojih dvadesetak godina (ako se trend pljačke nastavi)u BIH neće biti nikako društvenog tj. državnog zemljišta.
Dzerald je bio izricit a ti mi se Igore cinis nesto pokoleban......da ne bude ko sa referendumom !!!! Ili stvarno nemate vise sta pljackati a ni od cega penzije isplacivati !!!!!!! Sve je to drzavna imovina Radojcicu koju je rs ratom i genocidom otela........oteto prokleto !!!!!!
gdje je sad ona budala da komentarise U SIPI I OHR-u RADE NEPRIJATELJI BIH-e
OHR i MZ sve poputsa (i ovo ce) pa ce na kraju biti referednum za nezavisnost RS
Ma pušti tu priču Radoje,vrni se amo u Crnu goru u zemlju svojih pradjedova,kani se genocidne tvorevine dok je vrijeme.Dođi amo kod Mila ima\'š bolju vajdu šigurno,kani se mile laktašenka.
Vidi opet ce bit neka kriza, a nije je i dugo bilo
Nestalo imovine za prodaju.Nema vise nista da se proda u manjem entitetu pa daj sad vojnu imovinu.E nece moci genocidasi