Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sve se nema... i sve Bakir kriv... bošnjo bošnjo...
Nije moj amidza Suljo valjda kriv..
@kicked psuju mater Bakiru jer nisu sigurni koja su ostala dva predstavnika Srba i Hrvata
Ja nikad nisam bio na moru. Imali neki donator da me povede i dobro nahrani, pa da liznem more, jer kažu da je slano. Volio bih da me neko odvede u Makarsku, tamo prićaju ima najviše Bošnjaka, pa bih se osjećo ko u Sarajevu. Jedino me sramota da se skinem u gaće. Ono, s oproštenjem vidjelo bi se kad oteknem ako se i žene tamo skidaju u gače. Juh sramote. ništa, nema veze. Ja bih u more ušao u farmerkama i tenama imam starke, pa da se ne vidi kad oteknem.
A kako ne znam plivati zamolio bih svog dobrog i nada sve humanog i pravovjernog donatora da ponesem i dušicu od FAP-a, pa da je napušem, ne treba ni pumpa, jer nisam velikih prohtjeva ja to mogu ako malo zapnem i ustima napuhati, pa da se pustim na moru niz vodu. Ako nema bošnjaka koji bi me poveli pristao bih ja da me povede i neki rvat samo neka me ne proba prevesti na HDZ, jer sam ja član u našoj najvećoj bošnjačkoj stranci, ali neću joj reći ime da me povede taj rvat.
Budimu barem zahvalni što imamo ovu klimu u našoj zemlji. Rekao mi rođak koji živi u Štokholmu da je kod njih trenutno samo 8 stepeni sa kišom, vjetrom i nigdje živog roba u ulicama. Ko bi tu živio??!!
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, Primi me, pliz, radio bih ko konj u Svidenu, godinu dvije, a onda jarane, legnes i socijala do groba veća nego Novalićeva plaća.
Ona na prvoj slici isto nasukani kit izgleda. Definitivno ne kontam kako nekome može biti privlačno paliti vatru sa stotinama ljudi, gutati dim, buka, krkanska muzika i to nazivati praznikom?
najjači smo u lezanju i kukanju
seljacine docekale pet minuta da zaseru prirodu smecem i seljackom muzikom
Bakir je kriv heheh stoko li stoko 🐑🐑🐑🐑🐑
Sve ljencuge u Bosni hoce sve guzovace neznam sta slavite kad niko ne radi nit hoce da radi
samo nek ne puca. i ove sto brane bakira nabijem na karrinnu.
Ako neko ikad uspije da napravi novu Jugoslaviju,to ce biti bosnjo...😂😂😂
uz ovaj ambijent najbolje ide ova pjesma mladih sisatih partizanki https://youtu.be/NiHK-p4zBxk
Valjda ce pocistiti za sobom smece koje ce napraviti ...
Mi smo najluđi narod na svijetu, ali neka nas :))
evo ja okrecem malo manjeg slona. sta cu kad mi je u familije stomak ko u krave.
Dok je ovakvih druzenja i provoda bilo svi smo bili fini i radosi i niko nikomsmeto nije.Svi dignute glave sa ponosom setali vani, dok sad gledas sadasnje prolaznike oborenih i zabrinutihglava kao da su posli najblizim na sahrane i dzenaze.
Ne znadoh da su i Tuzlaci seljaci