Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
od 10ak "spasioca" jedini se musliman Alija usudio da skoci u vodu i pokusa pomoci
Ne znam kakve su to price o srbima u vodi. Srbi su prvaci sveta u vodenim sportovima vaterpolo, plivanje Stjepanovic prvak sveta takodje. Koga li to Muslimani imaju u vodenim sportovima
@Varaga900 Sve je to ok ali sto jest jest vodu ni za pice ne koristite a kamoli za redovno kupanje, nesto se bojite vode, sto pojma nemam.
Drina...koliko je ta rijeka ,DUŠA progutala,moj brate,pa evo i ovog nesretnog momka. Rijeka koja je natopljena krvlju nevinih,nikada ne moze biti sigurna... :( i dalje upozorava...
Spasioci u camcima ,jos jednom su pokazali cuvenu srpsku hrabrost.U jos hrabrijem gradu Bijeljini,koji od citavog proslog rata ima samo onu sliku,gdje arkanovci cizmama gazaju onu stariju zenu.
Postoji snimak razgovora nekoga sa hidroelektrane prema vojnoj vrhuski da se prestane sa bacanjem ubijenih Bosnjaka u drinu jer im se kvare turbine, moguce je da i ovaj momak tako zavrsi i da se nikad ne nadje.
konjino, mozes biti bar toliko pametan da znas da voda iz jezera ne ide direktno na turbinu, prije nego ste odstrani otpad iz nje...a mogao bi znati i da tijelo ne moze otici uzvodno, gdje se nalazi brana... ustvari ti na vrlo glup nacin pokusavas da pljujes srbe...
@skywalker5 Sto se tice snimka postoji cak i u Den Hagu a isti je jedan od presretnutih razgovora izmedju zlocinaca. Druga stvar, nema potrebe da bilo ko pljuje vise po zlocincima, vec ste okvalifikovani kao genocidna stoka i dok je svijeta i vijeka to breme cete nositi, pa bilo ti milo ili ne. Hag je sve rekao.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I ronilac skoci na glavu sa bocom na ledjima i jos nije stavio i masku na glavu. Ne vidi se dobro ali vjerujem da nije imao ni peraja na nogama. I to certificiran ronilac ?
Na robiju sve do jednog u onim camcima i organizaciji. Covjek izgubi zivot zbog nesposbnjakovica i stele preko koje su dobili poslove.
@Alberht Shindler Pitanja su ti besmislena,a drugi dio si u pravu. Mi smo ti posebna sorta ,navikli svaki dan na jad i cemer,a pravimo se ko da je sve med i mlijeko i jos se ponosimo i hvalimo s tim.
Nadam se da ce porodica tuziti ove nesposobnjakovice
Ako budu koristili sonar, možda ga i pronađu...
"postoji mogucnost da se nikada ne nademo" Pa zato su genocidasi sa ovog mosta bacali nesrbe..
tako mi je žao čovjeka..... zanima me šta se tačno desilo.
@KapnerMilton kakav ti je to glup odgovor?
@KapnerMilton našteli sebi certifikat o mentalnom zdravlju, čovječe
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ako ga pronađu, mogao bi po inerciji onih koji su ga pronašli završiti u masovnoj grobnici.
a gdje ce srbi nesto organizovat. mora tu biti mrtvih!
@KapnerMilton opet neki arap pise . pisi na bosanskom i latinicom da te cijeli svijet razumije!
@KapnerMilton Je'l te to Šešelj učio filozofiju života?