Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
crnakafa....upravu si skroz...bosna je katastrofalna i nko da se sjeti da to očisti i dovede u red..bruka države a ne samo lokalne zajednice ! papci...papci....jadna nam je majka s njima.....
Ali meni nikakp u glavu ne ide kako niko u tim gradovima da se sjeti to da ocisti, da uredi, kako niko od onih radnika na autobuskoj u visokom se ne sjeti da urede oko svog radnog mjesta, kako niko od tih silnih studenata sto studiraju silne nauke ne skonta da bi to trebalo ocistiti, al valjda je bitnije vjerovati da ti neko baca sihire pa se ganjati sa hodzama po visokom nego ocistit svoj grad. Srednja bosna je nekad bila leglo znanja, cistoce, osjecaja prema prirodi a danas leglo svega suprotnog al njima bitno da oni za sebe kazu da su srce bosne a sto je to srce prljavo i zagadjeno je najmanje bitno :).
svaka čast.....akcija je za svaku pohvalu...i nadam se da su rezultati bili vidljivi !!!
Respect!!! Citava nacija treba ekoloski da se osvjesti. Visoko fuj, bas ste seljaci sa silnim smecem, kakanj i zepce isto. Visocani bas ste fuj fuj sa onim flasama u Bosni, seljaci i primitivci u glavi. 10 godina to smece niko ne cisti i zelite ici naprijed.
I kazem opet nije problem u politici nego u nama, prave patriote vole i cuvaju svoju okolinu a ne zagadjuju je. Nije nama ovako sto nemamo srece nego sto smo zasluzili...