Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predlažem SEADA REKIĆA jednog od najvećih heroja AR BiH koji je preživio neviđenu torturu od strane BORISOVIH petokolonaša samo zato što je namjeravao da deblokira šeher!
Evo mogul ja
Jbg. šteta, znači Dino Merlin ne moRe više nikad dobit ... ? ? ?
Nema potrebe da se nominije glavati Skaka ce to dati nekom u SDA. Sjecam se da je bila nominovana Vedrana Seksan zena koja je snimila veliki broj knjiga za slijepe i jos to radi i nagradu je dobio neko koga se evo i ne sjecam.
Honorar se dobiva za čitanje.
Cemu kad nikada jos nije prosao niti jedan prijedlog, nastimano kao i sve u drzavi...
1. Amel Sejfovic 2. Sanjin Sefic 3. Amir Zukic 4. Esed Radeljas 5. Edin Arslanagic i drugi
Imaš pivu od mene
@goldenspoon . . . . i ja ga pivom i to hladnom častim kad se u pustinji susretnemo, a sve za ovaj fakat dobar prijedlog zaslužnih faca ... tu ti je to negdje u rangu s pojedncima koji su već nagrađeni ranijih godina ( na lopove iz SDA mislim ) ... ! ! !
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
http://bosnae.info/index.php/uloga-16-muslimanske-brigade-u-oslobadanju-sarajeva-1945-godine-prva-jedinica-koja-je-usla-u-oslobodeno-sarajevo...........Sarajevo je oslobođeno 5.aprila '45 četničku vam srpsku djecu
Liiiiijeeeeeeci seeeeeeee
@TheSupervisor Liječite se vi izdrkani srbi
Kad se vec sve zna
Sad svi svoje predlozite