Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
> ogranicava njihov zdrav razvoj Idite u pm. Kao da zivite na Novom Zelandu, a ne na ovoj deponiji. Sada je problem sto ih ne mozete uvaliti drugome da se brine o njima cijeli dan, a ne sto zive u najzagadjenijim gradovima, izlozena zlostavljanju, bez ikakvih standarda i vrijednosti. Sve njihove primjedbe fino zvuce, ali niti 1% njih nije briga o vlastitoj djeci, nego ne mogu vise podnijeti da su oni duzni da ih odgajaju nego naviknuti da prepuste nekome drugom cijeli zivot.
@BalkaneMoj 100% si u pravu! Najveci problem ovakvih roditelja je to sto se nema ko brinuti o njihovoj djeci nekoliko sati.
radim u skoli, djeca slave sto nema klasične nastave, makar dobar dio učenika, priče da im neko uništava sreću su samo priče, o znanju bi se moglo govorit
Objasni mi kako se mjeri sreća kod djece?
Sta čini ove roditelje kompetentnim, to sto su roditelji? Svaki moron može dijete napravit, njihov stav nema veću težinu zato što roditelji.
Niko im ne brani da izvedu djecu i igraju s njima fudbal,tenis ili da idu u sumu ova skolska godina je drugacija i na to se svi moramo naviknuti i prilagoditi nacin zivota...a sto rece onaj doktor Jaganjac u ratu smo bili i bez vode i struje, i bez hrane i pucalo se na sve strane a sad imamo sve i sta je tu problem malo se vise posvetiti porodici i izbjegavati socijalni kontakt sa drugima ipak imamo digitalnu mrezu gdje opet sve mozemo nadokanditi
Odgovaracete kad tad zapamtite nad ovo represijom nad djecom!
Danasnji ljudi su budale.
Djeca ne obolijevaju od korone. Prestanite se iživljavati nad njima. Nikakve maske i materije i dijeljenje po grupama i tako slično. Ne budimo glupi već odgovorni.
dovedite Kineze nek ih treniraju.
Dok s druge strane megalomanske svadbe nisu zabranjene🤔
Dragi roditelji, ako mislite dobro vašoj djeci i ako želite da odrastaju sretni, zdravi i pametni, pustite se vannastavnih aktivnosti i izađite na izbore! Najmanji je problem hoće li dijete naredna 2 mjeseca trčati za loptom, pleasti, igrati šah ili pisati poeziju. Promjenite nešto u ovoj državi a vi koji "nemate za koga glasati" i "neću ni nizaći na izbore, sve je to isto" imate SVE u svojim rukama! Toliko vas ima da su vaši glasovi su jači od svake stranke!
Posebna kategorija ljudi: dosadni, umisljeni, prepametni RODITELJI. Nisu djeca za svakoga. Smanjite zivotinjski nagon za razmnozavanjem, ukljucite mozak.
Yebaće nas ova gripa i to bespotrebno, malo je reć'.
Roditelji su nezadovoljni jer moraju vise cuvati djecu...
Kako su roditelji iskazali svoje nezadovoljstvo, pišući komentare po fb
Bože sačuvaj kako djeca ispaštaju, najbolji period života im upropastiše
Šuplja, kad su djeca u ratu odrasla u normalne ljude, ne vidim razlog zašto ne bi i sad. Jel bolje to il da neko umre jer je roditeljima mrsko da se brinu o djeci.