Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NjV izdao UPOZORENJE NAJVIŠEG STEPENA (MOGUĆNOST RATA): naši geostrateški neprijatelji Vatikan i dinastija Windsor ubrzali kulminaciju dejtonske igre u narednim danima i sedmicama, pa su Željeznice FBiH u petak saopštile da 15.12. GRANICE FBiH POSTAJU MEĐUNARODNE i VOZOVI NE VOZE ZA BANJA LUKU I PLOČE VEĆ SAMO DOBOJ I ČAPLJINU, TE DA JE TAJ RED VOŽNJE "USAGLAŠEN SA SVIM EVROPSKIM I REGIONALNIM ŽELJEZNICAMA"; znamo da "EU" petkom kad je pažnja javnosti najmanja saopštava najveće krađe suvereniteta od naroda Evrope, a tu je bio i žrijeb za mundijal a 15.12 sahrana Mandeli; UBRZANI RASPAD ZEMLJE se dešava 1 dan nakon sjednice "PIC-a" gdje su JEZUITI PREKO YEEa OTELI VANJSKU POLITIKU SAD-a ŽUREĆI DA PRETEKNU AMBASADORICU I ZAVRŠE GENOCIDNU PODJELU PLIJENA PRIJE NEGO ONA PREUZME FUNKCIJU; NjV poručio Obami da Cormack mora fizički preuzeti ambasadu SAD-a do 15.12 i ZAUSTAVITI jezuitskog pijuna Yeea u uzurpiranju njene funkcije http://is.gd/sW9lTx
Ništa drugo ni očekivat od genocidnog naroda mitovi, laž, silovanja, ubistva, grobnice, dikriminacije...
tehnički ta djeca su propustila godinu škole roditelja koji manipuliraju njima u političke svrhe, jer ovoliki nedostatak je nemoguće nadoknaditi, osim ako im ocjene ne budu poklonjene, što ne bi trebalo nikog iznenaditi....
Gdje je sada Ramiz Salkić da pomogne povratnicima, ovoj jadnoj djeci i njihovim roditeljima, nigdje ga nema, pripretili iz NSRS-a pa se prepao da će izgubiti udobnu fotelju i dobru platu a jadna djeca neka spavaju u šatorima, sram da ga bude.
Ovo političari iz rs-a i žele. Nego VRATITE se i osnujte svoju školu zasnovanu na BOSANSKOM programu, a kadrove potjerajte iz Sarajeva jer ih ima i previše iz vašeg kraja.
ZABOLI ME, SPAVAJTE TU KOLIKO HOCETE. JOS DA MI JE ZNATI KO SVE TO PLACA?