Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otisli da remontuju traktore
@VladikaNjegos nista nije srpsko to kada svate srbi na ovim prostorima vise nece biti ratova
Svaka cast Bosnjacima iz Srebrenice, zivot Bosnjaka u rs-u je tezak. A ufurani graDZani iz SA i TZ glume gospodu.
Pa sta je vama vise mamu vam j..em. Nikad niste krivi, a citav vjek pravite probleme. Citav svjet vas osudjuje za genocid, a vi po svom. Treba ovo zavrsiti vise. Makar inovim ratom to bilo. Jer ovo nece prestati to je najgori narod na ovom svjetu.
VUK MIJENJA DLAKU ALI CUD NIKADA TAKO JE I SA DJIKANIMA JEDNOM GENOCIDASI ZAUVIJEK GENOCIDASI
sjedi srbin na tri prsta......et
Svi su u ravnopravnom polozaju ....kao i u multi-kulti srbiji. Od himne preko nacionalnog identiteta....svi imaju sva prava dok god prihvate da su "pravoslavci" broj jedan. A sta je tacno pravoslavac .... to moze da bude bilo sta od amebe, alkoholicara, Cece, Arkana Kackavaljande....samo treba da slavis slave, pjevas djurdjevdan i drzis sliku draze iznad kreveta.
Koja bolest.. i nad djecom vrše propagandu, zastave neke himne i puno puno toga... ma neeee niiiismo to mi, niko nije ugrožen. koja licemjernost i podjbvnje. Da sam bošnjak, ma nema te sile da bi svoje troje djece tu odvezao i ostavio same... jeza me hvata, poredim kao kad bi ih kod nekih pedofila ili vampira oatavio. Gledao bih što prije glavom bez obzira da se isparim sa family iz tog "podrucja" ...zdrao
Kad god pomislite da smo možda trebali ostati u Jugoslaviji sjetite se ovoga. Da smo ostali u Jugoslaviji ovo bi nam se dešavalo u srcu Sarajeva.
Majorizirani ???
Nadrealizam. Pogledajte čime se bave ljudi u jednoj zemlji sa gomilom problema. A sve bi moglo da se riješi da ima više ljudskosti, razumijevanja jedni za druge. Ako neko kaže da je diskriminisan, to je njegovo pravo. Treba vidjeti zaśto je tako, riješavati , razgovarati. Ne, ovdje se zadovoljstvo mjeri nezadovoljstvom onog drugog. Jbga.
samose bunite toje demokratija,nazalost trebate da imate podrsku politicara intelektualaca ali toje bosansko nejedinstvo,dokle god bakir kaze damuje bitno sar tamosu pare
Pa sto onda vi polemisete presde zagenocid koji ste pocinili.To su historijske
Treba se izboriti za izjednacavanje prava svih naroda na prostoru entiteta RS. To po ustavu nije exkluzivno srpska teritorija nego svih građana. Prije ili kasnije zlocinacka tvorevina mora čučnuti.
Uh teška tema
Auuuu devet godina član školskog vijeća .....šta ima tu toliko zanimljivo da se čovjek sa tim zahebava u školi tolike godine ?
Nije isao u skolu kad je bio dijete,pa sad nadoknadjuje.Ima samo dva razreda skole.Tako ti je to kod GENOCIDASA.
Cetnicka posla
Cetnicka posla