Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svako nase bosnjacko dijete se poznaje jer je svijetle puti. Zlatno-plave kose,arijevci! E vlashine crne, vlasine rumunske.....smrdite od govana, luka i rakije....o vlashine smrdljive!
SVI ONI SU DOPUSLITI DA SE MUSLIMANI KOLJU...UZALUDNO PORTESTJETE PRED OHROM KOJI NASTAVLJA POLITIKU UNISTAVANJA BOSNJAKA...KURCEM NECE MRDNUTI
Sjetite se Vens Owena..sjstite se Douglas Herda ...sjetite se Yasushi Akashi sjetite se Burosa Butrosa Galija...Borisa Jelcina...John Majora....
AKO BOG DA VECERAS CE PASTI SNEG I STEGNUTI MRAZ -20. DA BI UGODJAJ BIO POTPUN TREBA OVA GOVNA PRED OHAR,om POLITI VODOM DA MANJE SMRDE.U STVARI VAMA BALIJAMA SMRAD I PEKSINLUK JE VRLINA.
jebale te sve balije ovog svijeta usta... :) a i ja ti se serem i pisam usta...i stanem petom da ti dublje ude :)
ol* STO JE NEKO NEROVOZAN. BALIJE=TURSKA KOPILAD,HRVATSKO CVECE I SLUGE,TERORISTI,PEDOFILI,ZLOCINCI ,MUCITELJI ZENA,NERADNICI,KORISNICI SVIH HUMANITARNIH I NOVCANIH POMOCI OVOG SVETA. BALIJE PODOJILE:ZIDOVE I IZRAEL,SRBE SRBIJU I SRBSKU,HRVATSKU HERCEG BOSNU I HRVATE.