Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je ovo škola
Mnogo se rastužim svaki dan kada prođem pored njih. Jadno i bjedno je to na šta nam država i stanje u njoj liče. Uzročnicima i glavnim krivcima (lopovima koji nas vode 17godina) neka je na dušu!
Ovo su rezultati nacionalizma i dugogodinje borbe stranaka oko istog, umjesto da svako ima pravo na ono sto jeste, a ne da se namece djeci da uce gorski vijenac i nesto sto oni nisu i obrnuto. Valjda ce ovaj nas narod otvoriti oci i vidjeti ko stoji iza svega ovoga i valjda ce prestati davati glasove onima koji nas vode u propast vise nego ocito.
Djeca i roditelji samo traze prava koja su im zagarantovana, a koja su im u ovome trenutku uskracena
ako ne ostanu tu citavu zimu onda su najobicnije pichke :)
Djeci ne gine ponavljanje godine... Niko nista nije ni pokusao rijesiti, niti ce kako je krenulo
pokusao je i dalje pokusava ministar obrazovanja gospodin Masic