Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VRIJEME JE I TO KRAJNJE DA SE SPECIJALCI MUP,a SRPSKE NA SVOJ NACIN UKLJUCE U RIJESAVANJE OVOG POKUSAJA TERORISTA IZ K,POLJA DA UGROZE SRPSKU REPUBLIKU.
a sta mislis da nasi specijalci pokolju ono malo srba sto ima u federaciji
Jesu i opet ćemo ubiijat ako Bog da.lpobili smo 235.982 srbina u FBiH od toga 109.478 beba
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mozemo se mi ljutiti dokle god hocemo, ali bolna je cinjenica da ovi iz RS-a nista ne rade sto nije po Ustavima i zakonima, za koje su, izmedju ostalih, morali glasati i Bosnjaci, tj. bosnjacki politicari. Ako si htio da svako dijete uci te neke nacionalne grupe predmeta, onda si trebao sve zivo blokirati kad se donosio Zakon o osnovnom obrazovanju RS-a, ali jok - mali bosnjacki politicarcici su radi jednog mirnog mandata prodali obrazovanje, prodali povratnike, prodali sve zivo i sad se svi trebamo cuditi otkud sad da nema nacionalne grupe predmeta bosnjackoj djeci. Nema zato sto su ovi iz RS-a rekli dali kvotu koliko mora biti ucenika da bi se uvela ta grupa predmeta, bosnjacki politicari u RS-u digli rucice i to postalo zakon. Ne mozes u isto vrijeme kofol braniti interese Bosnjaka, a vamo lizati dupe Dodiku ne bi li ti malo pojacao kvotu na osnovicu plate poslanika/ministra.
hhehehehe boli sad ove roditelje kur.ac djeca su im postale sarajlije. Krenuli su u skolu u sarajevu
Prvo zločini,etnička čišćenja,genocid a ono malo što je ostalo živo pod aparthejd,za ovog ministra početnika je politizacija to što bošnjačka djeca,odnosno njihovi roditelji NE ŽELE da izučavaju historiju svojih zlotvora,pa to je samo po sebi idiotizam,crkvene slike po ulionicama,ja ne znam do kada će se ovaj srpski teror i aparthejd durati ?? Voda polahko upazi u uši !!!!
I ja se slazem ,nek cuvaju ovce i goveda,ako nece neka ih Munira primi u Sarajevo sada su tamo svakako cobani....Skenderija!
Rasturiti ciganluk kod Vrbanja mosta,djecu vratiti u skole,roditelje kazniti.Dosta vise baliluka u Evropi.
Dođi rasturi svu ti djecu na 11.koljena u rodu nabijem na kolac.......dođi *** ti izdrkano svetosavlje.............ubijaćemo srbe kunem ti se
bolje da djeca idu čuvati ovce nego da idu u srpsku školu,bar bi imala nekakve koristi