Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majko moja gdje ja zivim
E jebem ti Bosnu i Hercegovinu ja sramote u p.m...kakva je ovo drzava za sta su se borili nasi ocevi,braca amidze dajdze...fujj fuj fujj...borili su se da glavonje imaju sve...fotelje najbitnije..a nasa djeca ne mogu imati m.broja..jebem vam majku fujjj stoko seljacka...
NIsam stigao sve procitati ovaj LAZE KO PAS sva prava se mogu ostvariti osim putnih isprava jos jednom napominjem PA KLIX DRAGI PROVJERITE NAVODE LJUDI PRIJE NEGO OBJAVITE I NAPRAVITE POMETNJU U NARODUUU!!!!!!
A putne isprave se istina ne mogu dobiti ali bih volio vidjeti budalu koja ce dijete od par dana ili mjeseci voditi van granica GRADA A KAMOLI DRZAVE ???
Djeca stara par dana ili mjeseci se vode van granica na primjer na operativne zahvate budalo.
Ma ZDRAVSTVENA ZASTITA NIJE USKRACENA MOJE DIJETE RODJENO 19.02 je dobilo fikrivni JMBG u zavodu za zdravstvenu zastitu i zdravstvenu knjizicu regularno ovjerenu ZZ nije uskracena samo sto je JMBG smijesan posle datuma idu nule
Pa jeli Vas stid više ?! Do kada nas više imate obraza marginalizirati ? Fuj
Laz je da samo djeca rođena 12 februara i poslije ne mogu dobiti maticni broj,moj je sin rođen 11 februara i on pripada ovoj kategoriji mada su nam u opcini kada smo ga dosli prijavit rekli da za 10 dana dođemo po maticni broj a kada je proslo tih famoznih 10 dana gospođa na salteru nam je rekla:"Nazalost i on je spada u ovu kategoriju i nije dobio maticni broj pratite na televiziji desavanja i kada se rijesi to pitanje dodjite ponovo", a naravno pare koje smo potrosili za tzv"prijavu" nisu nam vracene, ma strasno.
Ovo je najbolji primjer koliko je politicarima stalo do ove zemlje i da su spremni ugroziti i zivote i opstanak svojih gradjana zarad vlastitih ciljeva.Zato dragi moji Bosanci i Hercegovci pamet u glavu na sljedecim izborima da vam djeca i unuci ne bi bili "nepostojeci" u rodjenoj zemlji.
Neznam u cemu je problem kod vas ? RS je jednostavnim potezom resila ovaj problem,isto mozete uraditi i vi.
Sramota!!!!!!!
Sramota!