Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne dozivotni zatvor, nego uspavljivanje kao u teksasu. Pa nisu kaubojci budale, zato sistem ima glavu i rep gdje ima zakon
@Sprzo307 Zašto najblaža kazna za najgora nedjela? Doživotna kazna uz torture je ključ.
Pravda za Edina. Pravda za Melihu Duric. Pravda za Murata Badica.
isto tako ne petljajte se sa udatim kurvama samo vam mogu glave doci ,ima slobodne ribe u moru koliko hoces ...
Ama smrtna kazna, za pedofiliju, povratnike u silovanju, za sve sto spada u izivljavanje nad slabijim
Vec se suska da ce dobiti po desetak godina to znaci eto ih za 5-6 napolje u nove zlocine. Neke od njih znam. vec su lezali i svaki put se vrate nakon odsluzene pola kazne i naprave vece zlo od onog koje su pocinili prije. Jos dođu uhranjeni i nabildani ko konji. Odmah idu u kriminal za jedan stepen gore jer vide da je kazna mala maca a u zatvoru se uvezu sa pravim ljudima. Pa oni su to zlo snimali samo da bi se okolo hvalili kako su opasni i sta ceka one koji im nisu po volji.
OZNA je zakon.Nit ko cuo ni vidio a njega nema,kaze pojeo ga mrak.
Kakav dozivotan zatvor i zivot na grbaci drzave i drustva, teretana, internet prikljucak, TV, placene seksualne usluge, besplatno zdravstvenoosiguranje, odjeca, cigare,....Za njih je elektricna stolica i uz tresak let na onaj svijet!!!
Draga majko oče braćo i svi vi koji ste u bolu da vam dragi Allah da sabura a vašem sinu rahmetli dzennet A pravde nema više teško onom ko dočeka ovako brutalno ubistvo svogdjetete neka nam je allah svima na pomoći pravda je odavno nestala sve njih žbice mafiju pedofile treba na goli otok
Šta kriminalaca mi imamo Tito bi 4 autoputa sa njima napravio. Samo težak rad uz doživotnu kaznu im može biti sudbina. Međutim danas su kriminalci veće face od poštenih.
@Division istina bravo
Gledao sam snimak sta rade momku,i mogu samo reci da nema razlike izmedju njih i onih crvenih beretki sto pobise neduzne srebrenicane,i sve to snimise....Koja kazna bi bila adekvatna?...sumnjam da ona postoji.
Kakav zatvor, lijepi Islam koji je uredio ljudska prava još prije 1400 godina!!! Glava za glavu, oko za oko, zub za zub, i svi zadovoljni i sretni
@ZulQarneyn ...a bolje je oprostiti jer Allah prašta i samilostan je. Sljedeći put do kraja završi rečenicu a ne do kad tebi i odgovara i svi zadovoljni i sretni. ISLAM je vjera mira i tolerancije...
Samo javo streljati i to je onda jedina pravedna kazna.
Ovdje treba konačno uzeti pravdu u svoje ruke. Žrtvovati sebe, ali poslati poruku svim budućim potencijalnim nasilnicima da se malo zamisle!
Nedo Bog ovako se naći u ovoj situaciji, ali u onoj huji ja ne bi čekao policiju da ih hapsi. To bi bio bukvalno lov na plijen. Treba uvijek dati civilizaciji šansu ali kad civilizacija propadne onda samo sila radi svoje.
Doživotni zatvor u totalnoj izolaciji bez mogućnosti kontakta je najbolja kazna.
Samo smrtna kazna za zlikovce !!
Rahmet dusi momku. Otac mu isti Steve Jobs pokojni.
Ma dozivotni zatvor ALI uz drustveno koristan rad 10 sati dnevno. Nije bas da nema sta da se radi u drzavi. Neka vade smece iz rijeka i eto zabave do kraja zivota, taman da zarade za hranu i smjestaj a ne da ih drzava tovi o nasem trosku.
@HejBa I uz to da ih pišaju po glavi prolaznici dok vade smeće iz rijeka, za to sam 100%