Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce u smrdskoj raspisati referendum na celu sa glupim miletom da se utvrdi jel Bosanski ili Bosnjacki :)
Ako Odluka bude na osnovu realnosti a ne na naconalnoj,onda nema viši sud da ospori odluku.
Мухизин неђе залут'о. Треба расписати тјералицу.😃
učite engleski
Visi sud ce sigurno osporiti ovu odluke zato sto u ustavu RSa stoji " jezik bosnjackog naroda". Jedino da visi sudovi odluce da to u stvari znaci bosanski jezik. U to cisto sumnjam. Ovdje se mora raditi na promjeni ustava RSa.
Stoji isto tako i “jezik srpskog naroda”, pa nikome ne pada na pamet da osporava nekome drugom kako da svoj jezik zove. Hrane Vas u Sumskoj vjestackim krizama i glupostima. “Nezaposleni smo”, “Gladni smo”, “Siromasni smo” - na svim jezicima isto se kaze. Ali slusajte vi kretene koji vas hrane glupim pricama i dalje :))
@testertestni1Nisam u RSu niti sam Srbin(nisam ni Hrvat). Ustav RSa kao i naziv Republika Srpska je napravljen promisljeno a nasi nisu skontali. Jezik srpskog naroda srpski, jezik hrvatskog naroda hrvatski i jezik bosnjackog naroda ispadne bosnjacki. Trebalo nam je 20 godina da skontamo da su jezik nazvali bosnjacki. Kada srbi salju pismo iz inostranstva onda pisu adresu i Republika Srpska Bosna i Hercegovina. Ni to nismo odmah skontali. To je realnost.
Udaviše više s jezicima...daj jbt uvedite mandarinski i ćao đaci.....
Hoce, znate vec da ce osporiti...7 dana pred izbore... Taman dovoljno vremena da razvlace predmet po sudovima...