Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bitna je nacionalnost!! A to ko nam uči djecu to nema veze. Bože sačuvaj!!!
Pa i Covicu pise da je srbin.
@NedD i sta sad
Već 7 godina bitišem kao Bosanac i Hercegovac, tj Ostali i evo nisam nestao. Pozdrav svim konstitutivnim građanima.
ovo moze samo u zaostalij i zemlji malogradanstva
Šta bi sa restoranom vidikovac na Trebeviću?
Zaostali HDZ majmuni.
malo jezik malo nacionalna pripadnost...sve po ledjima djece i preko djece
Tako i treba, nacionalno osvijesteni,a obrazovno demolirani. To sto su djeca proglasena i zvanicno u Evropske dokumente kao svako drugo dijete NEPISMENO to je prihvatljivo ali neprihvatljivo je nacionalna pripadnost ili ti ga rendanje mozga ko parmezan.
Draga Agencijo a zašto se, kad pacijent treba leći u Koševsku bolnicu, uzimaju svi ti dozvoljeni i zabranjeni podaci a i podaci o vjerskoj i nacionalnoj pripadnosti. Provjereno milion posto...