Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo ostavka, podobnog i nesposobnog komesara policije. Policiju u Sarajevu moraju voditi tipovi poput Alije Jasarevica, jer ovo sa migrantima i bandom sto krade auta predstavlja uvod u drugo poluvrjeme.
A ovi snimaju slucajeve X na TV-u i kopaju raji gepek traze cigare, pitaju sto ce ti serafciger majko mila, a ovi drugi pobise i pokrase to je zalost
Jel ti smeta ubica do tebe Elvedina? Ne smeta jelde,on je brat iz SDA a njima je halal i kad čovjeka zgaze.... ..bem li te u usta!
mali je ovo grad da se ne zna ko su pocinioci
Eto sudbine dvije generacije sehidi i dvije generacije djece sirocad, dragi Boze sacuvaj nas ovakvih nesreca i nista vise. Svakom gradjaninu dati da nosi oruzije i dati rigorozne kazne za upotrebu oruzija