Komentari (195)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve ona zna ! Natjerajte je vise da progovori !
Sve im pomaze ker Cosic
Stiti nju doticni Cosic
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
alisa voli lagati 😒
Alisa u zemlji čuda, doslovno!
@SuaveAcecino1 Gdje zivi? Lako je saznati da li laze,tuzioc sluzbeno trazi sve nalaze,sta,kako,gdje,boles..........)samo izgleda nece
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Razmisljam o Alisi Mutap! Na pitanje u tuzilastvu sta je po zanimanju ona odgovara student! Razmisljam kako moze biti student s amnezijom? Kako prati predavanja? Kako polaze ispite?
Znaci mozemo je samarati gdje je vidimo i nece se sjecati sta se desilo
treba je jebati i odmah će se svega sjetiti
Zna ona sve samo laze.
Alisa ne seri
A gdje je tata Zijo? Mama i seke u prvom redu,a tata vjerovatno prati situaciju da li je sve pod kontrolom. Ipak odzvanja recenica Alisina Tata zovi svoje ljude!!!
Malu ravaku u pritvor i roditelje u pritvor jer su pomagaci i onda je slomite ajde lijepo sve priznaj roditelji su rekli i obratno tako i to je to kako ste nas prije i tukli i igrali duple da priznamo!
Cuj trznuo se glavom prema njoj ona se nesjeca a on mrtav!!!Koja kontraverza dzubreta SVE ONA ZNA.Zali boze Titova suda ona bi dosada snimila 2-3 CD-a
Kad se vodaju " kurvice " odmah ste svi frajeri. Kad vam one nesto urade onda svako kriv sem vas koji h vodate. Ucite sinove da nalaze dobre cure, ne da nalaze lutke, kojima se svako divi, da vam podignu ego. Ucite sinove da cijene postene i dobre zene pa vam se ovo nece desavati.
što ne izađete s tim protestima protiv kaplana, kad ste toliko za pravdu.
Ne znam imali ista gore nego kad roditelj izgubi svoje dijete, kakva je to bol i tuga, i to pogotovo na ovaj nacin kako se desilo Dzenanu, ova Alisa krije nesto i pravi se luda citavo vrijeme i misli da ce se izvuci iz ovoga svega ali pravda je spora, ali dostižna! Svakog stigne kazna kad tad ne moze se od toga pobjeci kao ni od savjesti, sve dodje na svoje.
Sad bi je trebalo upratiti sa kime se voda za RUCICU i odkada
boze sacuvaj na sta ovo lici i sta iza ovoga sve poatoji
Skontala mala foru. Najbolje se praviti bledav i ničega se ne sjećati.
Epilepsija-10 000 KM!!!