Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neće baš tako ići rule,njemu je odležati solidno robije ali će za uzvrat morati biti svjedok svih događaja kojima je prisustvovao,on je jedan geno.cidaš\"pokajnik\"koji će nastaviti optuživati i ostale koji su učestvovali u genoc.idu.Bit će još dosta hapšenja. Sad će njega ovi koji podržavaju geno.cid u srebrenici proglasiti izdajnikom srpskog naroda,sigurno je da i mile geno.cidaš nije sretan zbog priznanja jednog Srbina da je počinio geno.cid.
Ja bi ga oslobodio zbog priznanja uz uvjet da par godina bude u pritvorskoj jedinici a za uzvrat da kaze sve sto zna a i da se provjeri sta je cuo od drugih. Time bi olaksao tuzilastvu i Sudu BiH.