Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Normalno da kriju oravi spisak imovine BiH..jer bi se otkrilo,sta su profesionalni Srbi,Bosnjavi i Hrvati prodali i povecali licna bogatstva na nekoliko desetina miliona pojedinacno..
tzv. ere zna a naš gavrilo ne zna, pa bi neke timove...
svaka grančica u šumi širom šumske države BiH,svaka kap vode u rijekama po tzv. eres države BiH
Znači u tom grmu leži zec. Koliko su državnih nekretnina lapili pojedinci, članovi stranaka koji su na vlasti 30 godinica. A nekretnina na atraktivnim lokacijama nije nedostajalo.....samo kad bi isplivao spisak imena koji su jamili te nekretnine i atraktivno zemljište, pogotovo uz rijeke ili šume... Šta je poznatih na tom spisku..sve same patriote i korumpirana elita u jednom
Naravno da se nalazi, nisu Ameri glupi, sve su oni znali
Bolan sve resurse ti izvlače iz zemlje od ljudstva do prirodnih bogatstava a ti u autu za provaliju se raspravljaš oko vlasnika Bosne, jer te vijera, vodi vijeruješ u nešto a oko tebe realnost i razum ti govore da sve propada, ovo ti jedan normalan Srbin kaže, pošto se kod vas hipnotisani sve to gleda i računa da odma naglasim
Buraz nisi pismen da kakas tu
Državna imovina je u posjedu države BiH,Parlament BiH odlučuje o državnoj imovini,koja se daje entitetima na korištenje...entiteti ne posjeduju državnu imovinu jer nisu države.
Kako vas zapad ispražnjava u svakom smislu hahaha Živila vera, živio nacionalizam, živilo divljaštvo - TITO
Uvijek protiv mirovnog sporazuma a kad ga trebaju onda ga vole prizivati
Zato se SDA grcevito bori da se ne otkriju JER se zna sta ce ih snaci. Nema DRZAVE BOSNE i neće je ni biti jer se zna I vidi ko je bio na vlasti a JOS ZELE DA SE NEBI OTKRILI.
Za interes sviju nas - Dejtonski sporazum bi trebalo u kratkom sadržaju proučavati u svim školama širom Bosne i Hercegovine.
Ja zivim u RS a radim u FBiH dai nije skapali bi od gladi...
Da prevedem ti Ti živiš u BiH.
Aha, hau yes nou
Republika Srpska će na svojoj teritoriji graditi šta poželi, i razvijati se. To se vas u muslimansko-hrvatskoj Federaciji ne treba da se tiče!
Napravili ste crkvu pa vam je nana Fata srušila, toliko o tome da možeš šta hoćeš!!!!!
Ovo sve sto Dritan radi moze samo Beg zaustaviti.....El Bake SDA...jedini garant opstanka BiH i Bosnjaka
Zasto entitet RS ne sprovodi ustav BiH i ukoliko zele nesto da grade da to urade u skladu sa ustavom?
Koliki tekst..bzv...Rjesenje je..Zna se...DINOKIO..
dodo mojne toga