Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta imas registrovati auto svake godine? Registrujes jednom (prijavis) auto na sebe i od tog trenutka bi trebao zaboraviti na drzavi dok ne prodas auto. Ostalo rijesavas sa osiguravajucim kucama i tehnickim pregledima i zdrao.
@Promajaa kao svugdje u normalnom svijetu
A jeste mi valjali Bože dragi. Ja jedno vozilo registrovao 18. Aprila a drugo 5.Maja. kod vas sve sa 2 mjeeeca zakašnjenja.
Ista stvar. Hajde objasni kamerama da ce biti pravilnik i da je stanje nesreće. Fkt sludise ovaj narod, a kako i ne bi, kvazi fakukteti rade punom parom, prodaju diplome i titule, nema odgovornosti nizasta, nema srama ni stida, znaci, odron u svakom segmentu drustva. Fuj
A šta je sa nama koji smo uredno produžili registraciju, hoće li se nama produžiti važenje iste za taj period pandemije? Druga stvar kako će se znati da li je vozilo tehnički ispravno?
Da raju ne buni ovo. Nećete moći voziti neregistrovani, samo je produžen rok za registraciju prije nego što morate odjaviti vozilo. Inače je do sada bio 30 dana
Ma registracija je cisto otimanje pare. Nakucali stavke digli cifre, ovolika silna auta, ma pljacka naroda zivotom!!!!
Kao i vecina stvari, kod nas, glupava i nedorecena. Ovaj Pravilnik, ako su htjeli da ima funkciju, trebalo je donijeti odmah po uvođenju mjera. Kakav znacaj ima sada, osim da amnestira neke vlasnike automobila od obavezne registracije. Osim toga, sta ce se dogoditi sa polisama osiguranja od automobilske odgovornosti? Sta je sa stetama? Da Bog sacuva!
A sta je sa pljackom sA onim naljepnicama i 30 KM?
Zašto tehnički pregled vozila jedne države ne važi u drugim? I šta ćemo sa kamerama koje snimaju tablice i evidentiraju automatski isteklu regiatraciju? Kazna je 100 KM
@fabrikaAstra tim gore. Znači min 200 KM. Kako će to riješiti?
A šta je sa onima koji su u međuvremenu registrovali vozilo. Hoćeš li kakve pogodnosti imati za taj period što ostali mogu ne registrovano vozilo voziti. Ili će biti ko vam je kriv pa radite po zakonu i pravilima.
@popokatepetl Pa registrovao si sebi. :)
drzava za lopova....cudo su ista rjesili spodobe nesposobne
Ja samo odnesem saobracajnu u osiguranje i sve se rijesi za 3dana.
Obično registrujem automobil oko 20. marta. Manje problema sam sa registracijom imao ove godine nego 2016 (kada je bila nestašica naljepnica). Iako je bilo skraćeno radno vrijeme stanice za tehnički pregled, nije bilo ni neke gužve. Malčicu se duže čekalo na saobraćajnu dozvolu nego obično (umjesto dva čekao sam pet dana). Kakva su iskustva drugih?
@samir.ribic.5 ja registrovao prije 15 dana, danas predao sutra odma gotovo bilo
@samir.ribic.5 nikad brže nisam registrovala auto. Mijenjala i dokumente zbog upisa plina i opet sve bilo gotovo za dva dana.
Na pomolu nova afera. Brzo pretresli Bihamk i vidjet šta je sa lovom koja se uplaćuje njim?
svi su morali registrovat auto i u martu i aprili i sad u maju nasa vlast samo laze,pljacka i vara narod
Bacanje prasine uoci,ja dobio opomenu da vratim tablice u roku od 8,dana ili kazna od 250 km...vratio....
Vlast bi se svoje matere odrekla zarad prihoda bilo kakvih