Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo jedan od dokaza da mi bosnjaci uvijek moramo biti na oprezu od nasih komsija srba i hrvata , oni nas ne vole , zele da nas nema na ovim krajevima. I kome to jos nije jasno on nije inteligentan
... sad ćemo vidjeti na ljeto KAKO SU OVU IZJAVU SHVATILI HRVATSKI GRANIČARI kada \"opasni\" Muslimani krenu trošiti \"opasne\" novce u Dalmaciju!!!
TO ŠEMSO CARE BIO SI TITO I OSTAT ĆEŠ.
To je samo dio bogatog repertoara koji se koristi iza zatvorenih vrata za javnost i Ivo nam nije nista novo niti tako veliko rekao, nego covjek izgleda to cesto koristi pa mu se \"omaklo\" ko trudnoj zeni da kaze na \"nemjestu\" i samo naivne iznenadjuje takvo nesto od onoga ko je mentor iliti savjetnik covicu a veliki pajdo dodiku...Ivo hvala ti velika ti si u svemu tome neotrijeznjenim bosancima samo napravio uslugu da ih opametis da vise nikome nikada ne vjeruju...sa svakim fino ni sakim posteno...
Šemso nije bio biran kao Komšić, ali se može i to dogoditi na sljedećim izborima. Ono zbog pariteta radi, jelte... A može Šmso i preko Save, što bi naše komšije rekle. :)))
Kako bi rekli bošnjaci na ovom portalu \"ako ti se ne sviđa idi\". Sada isto recite i Šemsi. Šta će on u Hrvatskoj?! Tamo žive samo Hrvati. Neka se vrati u BiH.
Joj bili bi smesni da niste gl.upi pa tacke idu zbog filtera reci lool @Jadno momak PSIOPS ;)
Za Josipovića smo otkrili kakav je naivac i primitivac, ai ti Šemso nemoj više kakati jer ti podržavaš od početka HDZ i njihovu politiku sve zbog saborske fotelje.Pa daj malo nekome mlađem Bošnjaku iz Hrvatske da dođe na tvoje mijesto ali neda barba Šemso!
cuj balja da rastrgnu srbe i hrvate pa ti baljo poklopi se po usima srba i hrvata ima oko 14 milona a vas dva i ti bi da nekoga rastrnes hahahahaha jeste jadni
Evo i ujko ka\'e da njiHaaa ima previse a kad bastovan ka\'e onda će cvijece da se „bere” kosom...morebit\' i tUpom
teti je steta u glavi dobri hrvati svi hrvati isto misle samo ti jeos nisi skonto
Što ste se mošnjaci uzjogunili Ivo je samo rekao istinu.
JOSIPOVIC JE CIONISTA
Komsije su nam kazali sta misle o nama, a moji Bosnjaci mislili da su nam prijatelji. Kapu dole za dobre Hrvate kojima nacisti kao sto je Josipovic nista ne znaci!! Zivjeli dobri ljudi, smrt Nacistima!!! http://www.bilder-upload.eu/ show.php?file=536489-1302359 185.jpg
SEMSO JE MASON
evo zela je ovo najbolje objasnio ili objasnila
Član Predsjedništva BiH Željko Komšić istakao je da Josipovićeva izjava šteti \"nemuslimanima u BiH\". Komsicu, ako je to tako onda ispada da je Josipovic potpuno u pravu.