Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Objektivno srbi trebaju proglasit dan zalosti jer je njihova krv prolivena..
Pa im zato vi bezdusno klanjate, vidis kako ispadas glup.
kako to
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kada se odala pocast zrtvama u Parizu - nije odgovaralo, kada se odaje pocast zrtvama u Ankari - vama ne odgovara. 'Ebem ja vas u usta žvaljava
E, neka si im rekao!
jesmo li ikad klanjali za palestince, ili sirijce?
Podanicka gesta moja vrijedja nas Bosnjake. Turska je bila okupator preko 500 godina i ne znam zasto bismo mi Bosnjaci trebali njoj da se klanjamo. Pretvaramo se u Bakirov kalifat.
TURCI I ARAPI NISUNAMA BRACA SDA/BAKIR IZDAJE BOSANSKU HISTORIJU VELICANJEM I PRIVLACENJEM TURSKE MOMENTALNE FASISTICKE POLITIKE. KOBOJAGI RATUJU PROTIV ISIS A FINANCIRAJU IH
tragicno sto nevini ginu al bilo bih interesantno znati jesuli turci klanjali 1992-1995????
Samo je pitanje dana kada ce se ovaj klix zatvoriti radi ove stoke koja pise ovakve gadosti? Treba im nplacivati porez na budalastine!!!
Citajuci naslov pomisli sad hoce sergiju. Samo sergije prave a nikad ni jedan hodza nije javno prozvao lopove koji se guraju u prve safove a kamoli upitao ima li ko gladan!
Hajmo u svim džamijama molitve za bezbroj bijednika u Federaciji koji se hrane po sirotinjskim narodnim kuhinjama (kojih uopšte nije bilo u Titinoj poganoj i onoj nevaljastoj zemlji) i za sve one koji jedu hranu koju izvadee iz kontejnera a SDA od njih napravila nesretnike i prosjake.
@el-mehdi Oo balijo u pravom smislu te rijeci, crko da bog da. Bosnjaci posteni svaka vam cast, ali ovakvi govnari nacionalisticki, crknite. Jebo li ti SDA majku mrtvu.
poturice
Sto ne klanjate za one sto ih Turci ubijaju u Siriji, Iraku?
@daleko da si ikad otišao u džamiju/džumu čuo bi stav IZBIH o ratu u Siriji. Pošto nisi ne javljaj se a ako si srbin onda ***** ** *****.
...politička gesta, kao i za pariz. 1:1.
@lik5 ...bili su napadani od ovih turbo-muslimana što drže vaz za poginule u parizu. sad su "izjednačili" i začepili im labrnje.
@lik5 ..par dana iza belaja.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)