Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je isto kao sto je Obama dobio Nobelovu nagradu za mir obe godine kada su americki napadi na Bliskom istoku bili na vrhuncu.
dobro neko reče u BL mu trebaju spomenikdići. Ovako ćemo ko priština postati sa spomenicima i ulicama američkih diplomata :)
Kada se odlučuje podizanje spomen obilježja treba se voditi pitanjima: Ko ja ta osoba? Za šta je zaslužna? 3. Po čemu dobrom ćemo je pamtiti? Imamo spomen obilježja Mirza Delibašić, Davorin Popović, Papa, Marija Tereza, Pa bi logikom za 10 - 20 godina trebao biti spomenik i Safetu Isoviću i dr., pa za 30-ak godina Dini Merilinu, Hrisu Varešanoviću, pa Hanki Paldum i mnogim drugim glumcima i pjavačima. Pa ne zaboravimo i oskarovca Danisa Tanovića.
@Aldon pametno zboris
Za nametnuti embargo medjunarodno priznatoj drzavi i zaustavljanje Armije BiH od oslobadjanja svoje teritorije og terorista iz RS-a i agresora iz Srbije ja cu mu spremit jednu serpu govana i istim premazati spomenik.
Uspostavljen mirovni Sporazum a ukinut Ustav Republike BiH.
Ako vidite da se neko posro po tome, ja sam.
Strogo sam protiv, a nemamo ni para.
On i Paddy Ashdown, jedini koji su ovi stoku od politicara na Balkanu znali u red dovest.
E svasta !!
Neće valjda
Holbruk nas zaustavio u oslobođanju Bosne i Hercegovine od ustaša i četnika, a mi mu su sada dižemo spomenik. Ne kontam!
Zaboravi si navesti i teroriste.
Neka ga stave pored tereze na Marijin Dvoru! Ništa nam ne treba ni jedno ni drugo!
Nadam se da će spomen obilježje biti u obliku javnog WC-a.
Kad ce te i Hitleru dati ulicu....cuj on pomogo oko dejtona odnosno da razjebe BiH
kakvo licemjerstvo!