Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako je otac poturica a majka poturica tu nema pomoći. malo poture će bit glupo bez obzira na školovanje. i zato triba razmislit o ukidanju obaveznog osnovnog obrazovanja, jer mladunče poturčenjaka džaba oda u školu. daj mu odma lopatu ili motorku nek se usavršava. fizikalci su na jugu i zapadu traženi.
ima u RS uvijek duplo jeftinije sve
Jednog dana će ako Bog da svi odseliti, a BiH će nam biti samo odmaralište i izletište. Banja Luka, Sarajevo, Tuzla i još neki veći "gradovi" će činiti neke centre (privredne i ekonomske) u državi BiH jer će sve drugo biti pustoš i slabo naseljeno. Država je već rasprodana i dole više ništa ne pripada njenom narodu, nego MMF-u, Svjetskoj banci i drugim komercijalnim bankama. Već 10 godina nemam ništa sa tom državom i baš mi lijepo
Izgleda da nema clanka gdje se SDP i SBB botovi ne poseru na komentarima.
A““““ Sto Kupit.Zar netreba da njima dzabe da bude???
Ima u Hrvatskoj, sta ce nama to u BiH i onako je sada sezona parenja hrvatica na Makarskoj rivijeri
@gargantua ali zato je pun balkanskog šarma, na koji sve trebe padaju (u ‘lovačkim’ pričama)
BiH političari polagano sistematski uništavaju svoj narod koji se predao prije 22 godine, koji se odbranio od agresora, a uništen od domaćih pohlepnih izdajnika ...
Nema ni anti-tetanus injekcija nigdje u državi. Shvatite da je BiH svjetski eksperiment prirodne selekcije, populaciju će smanjiti, ali problem će biti sa onima koji prežive jer će biti otporni na sve i onda će im jedina opcija biti nuklearna bomba da nas unište.
Da, da, mi glasamo za budale koje onda stave Radeljaša i njemu slične na čelo zavida za zdravstvo, pa kad ne bude lijekova onda nismo krivi mi nego bilderberg grupa, Rotschildi i ekipa...
A ako je mama pozitivna a otac komšija tad je poželjno uzeti ovu injekciju u svakom slučaju.
Inace prije rata ovoga je bilo kupiti na svakome cosku....salim se nije ni postojalo tada
@virus1 - postojalo je i prije rata i bilo je normalno da u slučaju potrebe porodilja dobije ampulu u bolnici.
Eto nema neophodnog lijeka porodiljama a svima iz vrha vlasti puna usta kao neke borbe za rast nataliteta. Ko zna mozda kontaju i to posto je masovni odlazak iz BiH te mladze populacijeda nam to vise i netreba pa neka se djeca radzaju tamo negdje u trecim zemljama.
Koja smo mi stoka od drustva ...morao onaj ludi Gavrilo "roknut" Ferdinanda .. a i oni Turci sagradise 5 mostova i 4 cesme i par dzamija za "milion" godina ! Balkane ..Balkane moj !!! Puno vode Bosnom mora proteci , pa da fukara opet usuti !
klasika