Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDP KRIMINALNA ORGANIZACIJA SA DON DAMIR HADZIC LA FAMILIJA NIKSIC CRVENI FARAON IMAMOVIC HAHA KOJE LOPINE
Molim Vas lijepo Klix-u, recite mi koji ugovor sa institucijom države nije štetan za narod.
Svi bi se ovakvi koji su imali dodira sa nabavkama bilo koje vrste trebali precesljati pa bi tek onda mozda i milijarde isplivale na povrsinu
Država za čovjeka. Damir Hadžić, H. Lipovaća, Koka Kurteš .... Idemo dalje :)
@Nokian808 JE,EM LI TI KRV KOMUNISTICKU NAUCILI STE PLJACKATI DOK JE TITO BIO PA I SADA HOCETE
Sutra će pisat "optuženi pušteni na slobodu". Čemu ovakve akcije kad niko ni za šta ne odgovara.
Jenom za ove idiote,, ne budu pusteni, nego samo im bude dozvoljeno da se brane do slobode do sudjenja i konacne presude,! KONTAS KONTAS KONTAS
Pristup jedinstvenom centralnom matičnom registru FBIH MUP postiže se ukucavanjem lozinke "SL. PROLAZNIK"
PLEMENITE KOVINE Promo /Nijemci se boje za svoju ušteđevinu pa kupuju zlato Sponzorirani članak https://www.klix.ba/biznis/nijemci-se-boje-za-svoju-ustedjevinu-pa-kupuju-zlato/171103063 ----------------------------------------------- Pogledaj ti ovih Simica sto za pare namjerno lazu narod? Kako vas nije sramota?
Dobro, a šta je sa ostalim revizorskim izvještajima?
Kurtes bez dozvole Zlatka Lagumdzije nije mogao ni printer kupiti, kako tek nesto potpisati. Zasto se ne hapsi glavni krimos SDP-a ??
@Nokian808 KOMUNJARE SU KRALJEVI LOPOVIJE SVE OSTALO JE SICA
Lagumdžiju svi zaobilaze, on kao nema nikakve veze sa tim