Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dok su nam Haradi, Sulje, Zlaje i ini supljoglavi predvodnici u isto vrijeme uposlenici CIA mi mozemo pisati stihove i medjusobno se zabavljati tko je od tih prokletija veci PATR-ID-IOTA. Nisu zasluzili da im se ime pominje a kamo li glas (svetinja svakoga glasaca) za te ublehe dade. Zar ne vidje Narod slike iz Nev York-a kako oficircic HARIS, Clinton-u (stvaraocu nakaze od Drtave) skoro zabio glavu medju noge udvarajuci ne bi li ovaj progovorio koju ZA. Dok imamo tako NE PRINCIPIJELNE i NE SPOSOBNE PULITICARE necemo imati niti Sekretara, Ambasadori ce biti iz Han Pijeska, Sokoca, Laktasa i inih vukojebina. Ili ako tko i dobije tu poziciju iz reda moga Ummeta onda on mora biti strogo povjerljiv u najmanju ruku do drugoga koljena. ja koga li ce jadni Narod birati i izabrati?
pa ima li i jedan musliman da je ambasador negdje??? a i zamjenica ministra nam ANA, oj Boze! Oj Bosno !
da u DKP ne štima, ne štima, ima li tu odgovornosti zamjenice a ne samo ministra kojeg pokušava zamjenica panjka po nalogu rođe Milorada. Šta je sa službenicima kji primaju platu od države koju pljuju? Obično su špijuni i kvislinzi bili dobro plaćeni od država za koje su radili, dok su Bosanci i Hercegovci (svih vjera i nacija) dokaz da se izdati može i džaba.
da napišete ono o čemu svi mediji po Bosni trube - o tome kako je Sidranova kćerka opljačkala ambasadu BiH u Nizozemskoj. Koliko li vam Avdo plaća da je štitite? Nema veze, odemo na site DANA i tamo ima sve detaljno