Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rad Vlade Federacije ocijenjen je najvišim ocjenama i služi za primjer kako treba poslovati, raditi, stvarati pozitivno radno okruženje za dotok svježeg novca zahvaljujući maksimalno skraćenim procedurama za formiranje tvrtki. O zdravstvu, školstvu, državnoj upravi ne treba trošiti rijeći. Sve je idealno, očemu svjedoće sretna nasmijana lica njenih građana, koji hitaju na posao u prepune tvorničke hale. Izvoz je odavno petostruko nadmašio uvoz.Sve je to zasluga naše Vlade.
Odmah referendum da se ukine revizija, jer to je Sorosev projekt protiv Rudonje :))))
Cuj "misljenje s rezervom"?! Pa sta ste problema nabrojali, trebalo je pola te vlade vec biti u zatvoru!!! Al jbg, tako je to kad "baja" upravlja i revizijom ...
bas bas me iznenadise...
I?Šta?Ništa!!!
zasto klix pise o susjedima? Neka gledaju svoja posla...
klix objavljuje vijesti iz cijele BiH, u cemu je problem posrbice?
baja uzeo pare od MMF-a, ne zna ni sam vise sta ce s njima, morat ce jos koji referendum organizovat