Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jao klix kasni sa objavama nisam znao da je film 3.10.2014 a oni objavljuj ovo danas. Pa stavarno nema smisla. Znal neko dali se moze jos pogledat i gdje mogu naci oda sada moram vdijet ko ranije objavljuje ove stvari ali klix kasni.
Mislite zbog kradje SDA političara koji su sve svukli u ravan
Najgora stranka je SDA. Sjecate se 100 najvecih plata?...najvecu platu od rata na ovamo dobio je Nedzad Polic perjanica SDA nakon sto je 3 mjeseca proveo u Bosnalijeku. Najvise ih je bilo iz SDA i HDZa.
Na svemu tome se mozemo zahvaliti nesposobnoj politickoj partiji zvanoj SDA !
Ako bude sranje opet hoce li ovi iz SDPa ponovo optuziti radoncica il koga vec ne za demonstracije?
Ne, ali nece ni ozvoliti da Radoncic pali zgradu Predsjednistva koja ni u ratu nije gorila.
@spam mama ti je gorila u ratu dok ti komplet predsjednistvo j*be od-do sve sa tvojom sdp bandom i radoncicem. jedina greska je sto nismo prvo zgrade natrpali sdp-sda banditima pa ih onda zapalili. ne mogu to sebi oprostit. al upamti gnoju da jos nije kraj
Usrani uvoznici demoktratije sa svojim savjetnicima za privatizaciju su kreatori ovakovog stanja.
Bas tako,a bogami i pogani nepismeni narod.
Ma domaca bagra je kriva za sve, sve pokrase i prevarise.
U Diti su svi krali , i radnici su krali šta su stigli veliki broj , direktori i političari. U Diti treba mlada radna snaga , novi ljudi a ovi stari radnici neće se svidjeti ni jednom investitoru. Zapetljano je kod njih pravo.